ТД100 може ли да се накара да тръгне малко повече?
Здравейте всички И мен ме мъчи следният проблем свързан с ТД100 може ли да се накара да тръгне малко повече? Какво е необходимо да се направи? Казвали са ми,че ремап на ТД100 нямало смисъл.....
А със предкамерния дизел как стоят нещата, какви са ограниченията откъм тунинг ? Чувал съм, че предкамерата била ограничение за максималното количество впръсквано гориво.
slav4o_vt ти го е написал. Всяка друга инвестиция ще ти е по-скъпа от колата... Ако искаш дизел подлежащ на тунинг се замисли за смяна с JTD.
Дизел с цел тунинг трябва да е ТДИ(части с лопата да ги ринеш)
Това мнение ми хареса направо ми напълни душата Колегата го е написал с две думи точно кратко и ясно TDI Взимаш си едно TDI като моето с трите червени и само един ремап и да ходят да те стигат Вчера махнах на моето всички музики отвътре, резервни гуми крикове, страшен самолет е, постоянно го настъпвам, щото ми харесва как съска турбото
И какво по точно значи "190 коня дизел ако е самолет" това как да го разбирам, ако може да ми обясниш ? Мен ме интересува въртящия момент, конските сили са за пред хората...Не знам къде изобщо намеси фиат купе турбо в темата, като човека пита как да си засили дизела, никой не говори за Drag Racing и да целим някакви десети по добро ускорение...Самолет е защото като го настъпиш те изтегля много добре от ниските обороти, без да е нужно да дереш двигателя на някакви свръх обороти... Това прави дизеловия двигател по приятен за градско каране, когато искаш икономия я постигаш а когато искаш да "резнеш" някой с някоя бензинова бегачка го прескачаш като спрял и като спрете на светофара се чуди какъв е тоя дизел... Забравих да спомена, че дизела също може да се напомпи яко, тук имам един познат с Bora TDI която е напомпена над 250к.с забравих колко точно бяха изкарали, но 300к.с няма да са проблем да се извадят от такъв дизела Я ми кажи твоята "совалка" какъв разход ти дава в града при спокойно каране и при яка ръчка и после аз ще ти кажа колко дава дизелаПоздрави и без лоши чувства
И какво по точно значи "190 коня дизел ако е самолет" това как да го разбирам, ако може да ми обясниш ? Мен ме интересува въртящия момент, конските сили са за пред хората...Не знам къде изобщо намеси фиат купе турбо в темата, като човека пита как да си засили дизела, никой не говори за Drag Racing и да целим някакви десети по добро ускорение...Самолет е защото като го настъпиш те изтегля много добре от ниските обороти, без да е нужно да дереш двигателя на някакви свръх обороти... Това прави дизеловия двигател по приятен за градско каране, когато искаш икономия я постигаш а когато искаш да "резнеш" някой с някоя бензинова бегачка го прескачаш като спрял и като спрете на светофара се чуди какъв е тоя дизел... Забравих да спомена, че дизела също може да се напомпи яко, тук имам един познат с Bora TDI която е напомпена над 250к.с забравих колко точно бяха изкарали, но 300к.с няма да са проблем да се извадят от такъв дизела Я ми кажи твоята "совалка" какъв разход ти дава в града при спокойно каране и при яка ръчка и после аз ще ти кажа колко дава дизелаПоздрави и без лоши чувства
На бас че 300 е трудно ?! видели сме напомпани 1.9 тди колко искарват ...след тунинг от маднес турбо кулери маслени и за турбото друго турбо и т.н и т.н скъпи масла 10к км и биелни и основни лагери са чао и то едва на кола 204 коня на гуми Та ТДи ... и не ГТД е по здравия мотор за насилване не са една и две 156-ци и 147-ци дето с години им се дава газ на по 200 коня П.С тея 250 коня дино нещо а-у?И по темата ТД 100 е създадено за 6.5л градско и 4.5 навън. сила там никога няма да има
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Я ми кажи твоята "совалка" какъв разход ти дава в града при спокойно каране и при яка ръчка и после аз ще ти кажа колко дава дизелаПоздрави и без лоши чувства
300-400 усмивки на месец ми гори По темата... Според мен с едни по-големи разпръсквачи и тунинг по помпата + малко вдигане налягането на турбото по механичен път и аванси на горивото може да излезе някой кон на този мотор ...
Коментар