Днес малко си поиграх с един поялник, малко сини диоди и таблото. Мисля че стана добре.Може би трябваше да направя и дисплея на компа син, ама свършиха диодите, не го предвидих.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тюнинг на километраж на Пунто МК2
Collapse
X
-
Ееееее Димо страшен е станал километража...направо кърти.От къде си си взел диодите какви пари са и ако се поръчват ще може ли да ми поръчаш и на мен? Да ви се похваля боядисах си централната конзола бяла и много съм доволен ще я снимам да ви я покажа!Fiat Punto1.1, 55hp
Fiat Punto HGT 1.8, 130hp
Fiat Punto JTD 1.9, прогресия
Коментар
-
Благодаря колеги!daniel_georgiev Диодите са SMD 2x3mm. аз си ги взех от един магазин в Стара Загора, но ми казаха че тук имало в магазин КОМЕТ/COMET/ или нещо такова, който не го знам къде е?По отношение на HGT срещите пуснах тази тема. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=936090#936090Поздрави!
Коментар
-
dimaka_vs страхотно се е получило таблото, но определено трябва да го довършиш и после да се похвалиш.А ако мога да споделя за ГИ, моя също е БСМ и има тези 3 режима на работа, но още щом ми го монтираха самият майстор ми каза че било измислица и да не съм се хвалел много много, разбирайте го както искате. Иначе не знам при мен на кой режим е ама си върви перфетн.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар