Здравейте колеги,нов съм във форума, надявам се да ме извините за допуснатите от мен грешки. Нека да започна от начало. Колата ми е Fiat Punto Mk2 / 1.2 /63 к.с / 2000г.Имам желанието да сменя оригиналните фарове на фиата с ангелски очи за целта се поразрових из сайтовете и попаднах на една обява за точно фаровете които търсех. Имам нужда от вашия съвет, струва ли си да се занимавам? Това е обявата : http://olx.bg/farove-za-fiat-punto-m...ochi-i45238725 Благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за фарове на Fiat Punto MK2
Collapse
X
-
Здрасти колега, до колкото успях да разбера от обявата това са оригинални фарове като твойте с тая разлика, че човека ги е отворил и допълнително е инсталирал рингове /ангелски очи/, не става ясно обаче колко пари им иска ?.По ефтиния вариант според мен ако човека иска много пари е да си свалиш твойте фарове и да си монтираш ангелски очи или да ги пратиш на човек, който с това се занимава, в този случай ще платиш само за рингове и работа, докато в горния ще трябва да платиш и цената на самите фарове + всички ксенони и кружки, които са монтирани.По-принцип тунинг фаровете за МК2, които се предлагат изглеждат малко по различно, ето снимка https://www.google.bg/images?hl=bg&g...&ved=0CBAQBSgA , но пък и цената за комплект е около 400лв.п.п. 1,2 8В мотора е 60к.с., не 63к.с.punto HGT
-
Angel Eyes
Здравей колега, за тази обява звънях преди 2 седмици и цената беше доста висока(за мен), но явно това са чисто нови фарове и както виждаш сам са с пълна окомплектовка на крушки, плюс ксенон. Както казва колегата didich има доста по-евтин вариант, особено ако твоите фарове са в прилично състояние(не са много матирани примерно). В Ebay има готови комплекти от CCFL рингове и инвертери за тях, само не помня точния диаметър на лупите на Точката. Имаше тема в която колега ги беше написал, но не успявам да я намеря( нещо от сорта на 60мм) С безплатната доставка от Китай всичко ти идва около $20. На мен също много ми харесват Angel Eyes, но нямам време да се занимавам, а и се страхувам да не омажа фара с това разлепване-залепване Успех с начинанието!===/////===
Fiat Bravo 198 T-Jet 120 - Bellissima
Фиат Пунто 188 Литър и двеста, 60 градуса - Точката
Коментар
-
didich написа:Здрасти колега, до колкото успях да разбера от обявата това са оригинални фарове като твойте с тая разлика, че човека ги е отворил и допълнително е инсталирал рингове /ангелски очи/, не става ясно обаче колко пари им иска ?.По ефтиния вариант според мен ако човека иска много пари е да си свалиш твойте фарове и да си монтираш ангелски очи или да ги пратиш на човек, който с това се занимава, в този случай ще платиш само за рингове и работа, докато в горния ще трябва да платиш и цената на самите фарове + всички ксенони и кружки, които са монтирани.По-принцип тунинг фаровете за МК2, които се предлагат изглеждат малко по различно, ето снимка https://www.google.bg/images?hl=bg&g...&ved=0CBAQBSgA , но пък и цената за комплект е около 400лв.п.п. 1,2 8В мотора е 60к.с., не 63к.с.Fiat Punto Mk2
Коментар
-
Re: Angel Eyes
Hypnotical написа:Здравей колега, за тази обява звънях преди 2 седмици и цената беше доста висока(за мен), но явно това са чисто нови фарове и както виждаш сам са с пълна окомплектовка на крушки, плюс ксенон. Както казва колегата didich има доста по-евтин вариант, особено ако твоите фарове са в прилично състояние(не са много матирани примерно). В Ebay има готови комплекти от CCFL рингове и инвертери за тях, само не помня точния диаметър на лупите на Точката. Имаше тема в която колега ги беше написал, но не успявам да я намеря( нещо от сорта на 60мм) С безплатната доставка от Китай всичко ти идва около $20. На мен също много ми харесват Angel Eyes, но нямам време да се занимавам, а и се страхувам да не омажа фара с това разлепване-залепване Успех с начинанието!Fiat Punto Mk2
Коментар
-
Тоя пич не познава парите, хах 660лв , за толко пари ще си купиш още едно пунто Ето ти една обява http://olx.bg/tuning-farove-za-fiat-punto-i43750191 , това са тунинг фаровете за които ти говоря, цената е по нормална, но незнам колко силно светят тези рингове и дали ще те устройват Ако се заемеш да си ги правиш сам направи снимки и пусни една темичка, предполагам ще е интересно за много хора.punto HGT
Коментар
-
Даже и визията им не е визияотносно ангелските очи- мнението ми е че седят на БМВ...иначе ако фаровете ти са валео си направи тях, или ги прати на човек който се занимава с това, можеш да се заиграеш и с пластмасите(цветове каквито искаш) и да си изчистиш лопите и рефлекторитепримерни от мен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар