Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой да предлага чип ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой да предлага чип ?

Някой колега да прави чип тунинги като за сиромаси хора ) става въпрос за стило 1.9 JTD 115 к.с. , по принцип съм от София.

80 кинта изпипана работа

Коментар

kris_dif95 написа:
      80 кинта изпипана работа
      Ти ли ги пишеш? Колега в София, колегата "ВО" може да ти свърши работа.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ако ти се дават повече пари отиди във с.Годеч там наистина ги праввят изпипано ..Адлер Ауто влез им в сайта и ще разбереш всичко.

Коментар

Ей така и не разбраха че на JTD чип не са слага , саму променят горивните таблици ... :Д Странно има хора които само карат пък искат да са по тъка ...
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Да бутна малко темата, че не намирам къде другаде да пиша..Трябва ми оригиналния софтуер за стило 1.9жтд 115кс 2001год, понеже искам да го връщам в заводско състояние.Има ли разлики в годините на производство или само това е достатъчно като информация.Благодаря

Коментар

Твоя не ти ли го запазиха ? Внимавай като слагаш ори софт от нета, да няма после тема, колата не пали, свети car security
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

За съжаление не, то това беше преди 3 год ако не и повече.Та за това питам дали на всички 115 са еднакви, а от нета няма шанс така на сляпо да го сложа, само от друго жтд.ps не съм те разбрал за горното, няма аз да го слагам, а ще търся някой разбиращ тази материя

Коментар

И пак се връщаме на частта преди зеления емотикон
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Понеже това упражнение го правя заради високия разход, има ли вариянт при който да се промени този файл с друг(не сток) с цел икономия?

Коментар

Да не прозвучи като реклама ама Emzo що не му пишеш на ЛС на човека .Всеки в този форум знае кой знае най- много за JTD-тата , а пък да не говорим за Стилота. :DПък и да не говорим колко хора са добавили powered by Emzo в подписите си
                      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

temp написа:
                        За съжаление не, то това беше преди 3 год ако не и повече.Та за това питам дали на всички 115 са еднакви, а от нета няма шанс така на сляпо да го сложа, само от друго жтд.ps не съм те разбрал за горното, няма аз да го слагам, а ще търся някой разбиращ тази материя
                        Moга да ти дам или запиша оригинален файл.П.П. Предполагам не съм ти правил аз тунинг файла. Ако пък съм аз, при мен със сигурност го има оригинала.
                        Alfa 147jtd/ Alfa 147 Selespeed

Коментар

Как реши да го връщаш на дали е заради разхода ?? Аз не виждам никакво повишение на разхода ако караш нормално . Но след ремапа определено повече тежи кракът . Или мапера е някои такъв " изпипана работа " че си се отчаял ..и правиш облаци зад теб...... Според мен отиди да ти го пооправят софта ,човек които си разбира да го погледне и промени без да връщаш стария щото да не става както каза Емо
                          Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Working...
                          X