Да бутна малко темата, че не намирам къде другаде да пиша..Трябва ми оригиналния софтуер за стило 1.9жтд 115кс 2001год, понеже искам да го връщам в заводско състояние.Има ли разлики в годините на производство или само това е достатъчно като информация.Благодаря
За съжаление не, то това беше преди 3 год ако не и повече.Та за това питам дали на всички 115 са еднакви, а от нета няма шанс така на сляпо да го сложа, само от друго жтд.ps не съм те разбрал за горното, няма аз да го слагам, а ще търся някой разбиращ тази материя
Да не прозвучи като реклама ама Emzo що не му пишеш на ЛС на човека .Всеки в този форум знае кой знае най- много за JTD-тата , а пък да не говорим за Стилота. :DПък и да не говорим колко хора са добавили powered by Emzo в подписите си
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
За съжаление не, то това беше преди 3 год ако не и повече.Та за това питам дали на всички 115 са еднакви, а от нета няма шанс така на сляпо да го сложа, само от друго жтд.ps не съм те разбрал за горното, няма аз да го слагам, а ще търся някой разбиращ тази материя
Moга да ти дам или запиша оригинален файл.П.П. Предполагам не съм ти правил аз тунинг файла. Ако пък съм аз, при мен със сигурност го има оригинала.
Как реши да го връщаш на дали е заради разхода ?? Аз не виждам никакво повишение на разхода ако караш нормално . Но след ремапа определено повече тежи кракът . Или мапера е някои такъв " изпипана работа " че си се отчаял ..и правиш облаци зад теб...... Според мен отиди да ти го пооправят софта ,човек които си разбира да го погледне и промени без да връщаш стария щото да не става както каза Емо
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар