Датчика за температура на таблото и този в комплекта едва ли са с еднаква характеристика. Освен това има вероятност да си влияят двете схеми.
Не са с еднаква характеристика колега . В момента допълнителния уред не работи, защото трябва да сложа адаптер за датчика на маркуча на малкия кръг на водата. Допълнителния уред се връзва директно към датчика, който е в комплекта. За уреда на таблото датчика е на съвсем друг принцип, от датчика в термостата отива директно в компютъра, а от компютъра отива в таблото.
Ами колега не ми хареса как става. Виж на първата страница снимките, гредата е тънка и въпреки че изрязах бая от стойката, пак стърчеше от двете страни. Мислех да изрежа още малко и да купя кит, да я залепя и китна. Обаче не ми харесва как стърчи отстрани, та затова се спрях на този вариянт. Имах и идея да купя от по малките стойки ( http://www.ebay.co.uk/itm/Dark-Gray-...item2eca47d9c2 ) и пак да ги наредя по гредата като на снимката, обаче ми се стори, че става много голяма мъртвата точка.
Коментар