Колега търся гърне което да вади хубав, плътен звук. Не да немога да си чуя мислите вътре: д . Някой ако продава или може да ми каже марка на гърне да ми пише.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спортно гърне за пунто
Collapse
X
-
muns61 написа:Имам тунингована тухла на терасата, за коли с тунинговани спортни ауспуси.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:muns61 написа:Имам тунингована тухла на терасата, за коли с тунинговани спортни ауспуси.Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Тия клапи ги монтират при спортни автомобили най вече с наличие на турбина, при атмосферен мотор с невероятния литров обем от 1000-1200 куб.см е излишно да не кажа безсмислено даване на пари. Все пак на запад не е като при нас, там като смениш задното гърне и дадеш 2 проби да вдигнеш шум сигурно ти конфискуват колата, за това хората си монтират тия клапи като пича от клипчето със субаруто за да си кара колата ежедневно и да не вдига шум, защото куките ще му смъкнат кожата, тука карат и без гарнета, дреме им на шапката Като затопли времето минете една вечер през булгарплод да видите, че освен без гърнета карат и без седалки, че и без задни бронииpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар