Колеги ще слагам спортно гърне на пунтото. 2000г спортинг е. Някой може ли да ми каже колко см трябва да е гърнето?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спортно гърне за пунто
Collapse
X
-
Re: спортно гърне за пунто
joreto1405 написа:Колеги ще слагам спортно гърне на пунтото. 2000г спортинг е. Някой може ли да ми каже колко см трябва да е гърнето?punto HGT
-
Странно, при мен само като демонтирам крайното гърне и запаля и падат прозорците на близките жилища, звука е като от драгстер, пробвай да го разкачиш и да запалиш да видиш дали ще има повишение на децибелите, ако няма може и нещо по трасето да е запушено, не ми се вярва средното гърне толко да намалява децибелите, по принцип атмосферните мотори са доста по шумни от турбо моторите.
punto HGT
Коментар
-
Колеги направо съю отчаян вечеввв ходих днес в три сервиза за ауспуси. Обесних им,че няюа никаква промяна в звука след слагането на новото гърне, и в единия сервиз ми казаха,че дори да махна катализатора няюа да има никаква разлика. Той непречил изобщо. В другия сервиз ми казаха,че това гърне не може да извади звък,защото е правено и не вътре с права тръба. В трвтия сервиз ми казаха,че трябва да махна всички гърнета зад него демвк средното, катализатора и да се направи с права генерация. И най- накрая някой ако ми каже какво да направя ще съм много благодарен.
Коментар
-
То като гледам на гърнето нищо му няма, може просто да е качествено направено с повечко вата и да са го направили да не е шумно, но пък ти искаш точно обратното колата да е шумна.Защо сте го монтирали по този начин ?, от снимката изглежда доста близо до земята, не трябва ли да го завъртите на 90 градуса за да може плоската част на гърнето да е към купето ?punto HGT
Коментар
-
Писах ти на ЛС, най вероятно е с изместена тръба за да е по тихо, ако тръбата е централно и се вижда през изхода и входа на самото гърне вече би трябвало да се чуе ревът на 1,2 мотораАко имаш възможност пробвай с друго гърне на което тръбата е като на снимката, няма смисъл да сваляш и да махаш катализатори, средни гърнета и т.н., че то тоя звук ще стане златен, който го търсиш
Ако стане с друго гърне това го пусни за продажба и толкоз, някой хора търсят тишина, а пък и няма да е лошо да си го оставиш, че в един момент може да ти гръмне главата и после да търсиш друго гърне за по ниски децибели
, по принцип човека няма угодия
punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар