Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

спортно гърне за пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

спортно гърне за пунто

Колеги ще слагам спортно гърне на пунтото. 2000г спортинг е. Някой може ли да ми каже колко см трябва да е гърнето?

Re: спортно гърне за пунто

joreto1405 написа:
    Колеги ще слагам спортно гърне на пунтото. 2000г спортинг е. Някой може ли да ми каже колко см трябва да е гърнето?
    Всяко едно гърне може да се пригоди и да се монтира, но за препоръчване е да вземеш нещо по късо като дължина, защото при пунтото мястото е малко, смисъл тези "илиенските", които ги продават са подходящи като размери, защото са по компактни, разбирай по мънички като размери, но за хубав звук си търси нещо марково втора ръка, че нови струват над 200-300лв, защото от другите псевдо гърнета ще ти гръмне главата.Ако взимаш втора ръка гърне задължително отиваш в сервиз за ауспуси и го пробвате, ако стане плащаш и заминаваш, ако не следващото
    punto HGT

Коментар

Re: спортно гърне за пунто

Колега днес купих едно гърне втора употреба,сложих го но не се промени звука изобщо....... трябва ли да махна средното или какво да направя?

Коментар

Какво гърне си купил марка ??, при мен средното гърне си стои и звука е повече от перфектен, при премахване на катализатора звука се усилва с една идея.Направи едно клипче да чуем как е звученето :D
        punto HGT

Коментар

Това е гърнето
          Прикачени файлове

Коментар

Звука си е се едно е със оригиналното гърне...........

Коментар

Странно, при мен само като демонтирам крайното гърне и запаля и падат прозорците на близките жилища , звука е като от драгстер, пробвай да го разкачиш и да запалиш да видиш дали ще има повишение на децибелите, ако няма може и нещо по трасето да е запушено, не ми се вярва средното гърне толко да намалява децибелите, по принцип атмосферните мотори са доста по шумни от турбо моторите.
              punto HGT

Коментар

Колеги направо съю отчаян вечеввв ходих днес в три сервиза за ауспуси. Обесних им,че няюа никаква промяна в звука след слагането на новото гърне, и в единия сервиз ми казаха,че дори да махна катализатора няюа да има никаква разлика. Той непречил изобщо. В другия сервиз ми казаха,че това гърне не може да извади звък,защото е правено и не вътре с права тръба. В трвтия сервиз ми казаха,че трябва да махна всички гърнета зад него демвк средното, катализатора и да се направи с права генерация. И най- накрая някой ако ми каже какво да направя ще съм много благодарен.

Коментар

Ето го смотаното гърне
                  Прикачени файлове

Коментар

То като гледам на гърнето нищо му няма, може просто да е качествено направено с повечко вата и да са го направили да не е шумно, но пък ти искаш точно обратното колата да е шумна.Защо сте го монтирали по този начин ?, от снимката изглежда доста близо до земята, не трябва ли да го завъртите на 90 градуса за да може плоската част на гърнето да е към купето ?
                    punto HGT

Коментар

Като погледнеш през отвора на гърнето вижда ли се подобна надупчена тръба вътре в гърнето като на снимката ??
                      punto HGT

Коментар

Колега като се завърти ми опира в пружината. Аз мисля ако искара звук някога да пробия бронята и да го вдигна по нагоре това в друга тема. Сега какво да правя да махам катализатора ли нз направо.....?

Коментар

Не се вижда нищо колега.

Коментар

Писах ти на ЛС, най вероятно е с изместена тръба за да е по тихо, ако тръбата е централно и се вижда през изхода и входа на самото гърне вече би трябвало да се чуе ревът на 1,2 мотора Ако имаш възможност пробвай с друго гърне на което тръбата е като на снимката, няма смисъл да сваляш и да махаш катализатори, средни гърнета и т.н., че то тоя звук ще стане златен, който го търсиш Ако стане с друго гърне това го пусни за продажба и толкоз, някой хора търсят тишина, а пък и няма да е лошо да си го оставиш, че в един момент може да ти гръмне главата и после да търсиш друго гърне за по ниски децибели , по принцип човека няма угодия
                            punto HGT

Коментар

Имам такова спортно и проходно,много бръмчи.Пиши на лично ,ако си зайнтересован,цената е смешна.

Коментар

Working...
                              X