Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

спортно гърне за пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега търся гърне което да вади хубав, плътен звук. Не да немога да си чуя мислите вътре: д . Някой ако продава или може да ми каже марка на гърне да ми пише.

Коментар

Имам тунингована тухла на терасата, за коли с тунинговани спортни ауспуси.
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Супер!

Коментар

willow75bg написа:
          Имам такова спортно и проходно,много бръмчи.Пиши на лично ,ако си зайнтересован,цената е смешна.
          Колега пиши на ЛС за цената и ако може някоя снимка. Благодаря!
          Fiat Punto Mk2

Коментар

muns61 написа:
            хахахахах :Д А за музикални коли имаш ли тухла ? :D Хехех посмях са малко няма лошо. Да споделя и аз бях с право спортно гърне тип илиенци. Ма да кажа че мрежата изгни вътре и ватата почна са разхожда из гърнето и го запуши ... Бих си взел такова https://www.youtube.com/watch?v=K7jGYnhbQQU или направил ... За управлението имам идеи , за моторчето дето да управлява клапата нямам ... Прилича на такова от чистачки ...
            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
              muns61 написа:
              хахахахах :Д А за музикални коли имаш ли тухла ? :D Хехех посмях са малко няма лошо. Да споделя и аз бях с право спортно гърне тип илиенци. Ма да кажа че мрежата изгни вътре и ватата почна са разхожда из гърнето и го запуши ... Бих си взел такова https://www.youtube.com/watch?v=K7jGYnhbQQU или направил ... За управлението имам идеи , за моторчето дето да управлява клапата нямам ... Прилича на такова от чистачки ...
              На мен ми прилича на дроселова клапа . Мисля че имаше едно време клипчета, колеги бяха слагали дроселова клапа с гейт... (нямам точен спомен) на генерацията и идеята до колкото помня беше тиха до еди какви си обороти и след тези обороти да се отваря клапата и да бръмчи яко. :D
              Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
              Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Тия клапи ги монтират при спортни автомобили най вече с наличие на турбина, при атмосферен мотор с невероятния литров обем от 1000-1200 куб.см е излишно да не кажа безсмислено даване на пари. Все пак на запад не е като при нас, там като смениш задното гърне и дадеш 2 проби да вдигнеш шум сигурно ти конфискуват колата, за това хората си монтират тия клапи като пича от клипчето със субаруто за да си кара колата ежедневно и да не вдига шум, защото куките ще му смъкнат кожата, тука карат и без гарнета, дреме им на шапката Като затопли времето минете една вечер през булгарплод да видите, че освен без гърнета карат и без седалки, че и без задни бронии
                punto HGT

Коментар

Working...
                X