Здравейте,Имам Фиат Купер 2,0 16в. и тъй като реших да остана на атмосферен мотортърся да закупя спортни валове.Рових в интернет и намерих в тези два сайта:http://www.dbilas-shop.com/Products/...enwellenАко някои е слагал такива моля да сподели мнение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви спортни валове за купе 2.0 16v
Collapse
X
-
тези dbilas са прешлайфани от твоите валове, които трябва да пратиш и да са неизносени.Цената e доста евтинкa в сравнение с най-изгодните като цена Кет камс които са "билет" , тоест изработени от валцована стомана, което е най-доброто но струват 1400лв Та тези регринди на дбилас едва ли ще изкарат много преди да им се износят гърбиците, а и искат по-дебели пулове за регулиране заради намалената базова окръжност, което пък за високи обороти дава нежелана инертност на клапана.Ако ще вземаш, вземай най-големите, поне да си струват всичките усилия и средства, като мощността ти вероятно може да отиде към 200 коня при направена глава и много пипнат ремап на дино.Кофти новина е че и пружини за клапани ще ти трябват с тарелки за средните и големите версии на валовете, на дбилас не знам колко струват, но на Кет камс 16 големи и 16 малки пружини + 16 тарелки са още 900лвНе ме питай откъде знам, правя в момента такъв мотор.Но да допълня за най-големите валове, че ще искат към 8000 об/мин да се върти мотора за да дадат пълният си потенциал, а сток биелите и буталата повече от 7000 не понасят добре и за продължително време.
Коментар
-
Почнал съм го колега, само да събера пари за валовете, че ще мине малко време до тогава.Иначе вече колата е с ново окачване кони, подмнена спирачна система, събота и неделя смятам да почвам да правя права неръждаема генерация, само сега се оглеждам за хубаво крайно гъне.Аз я правя вече повече ог година тази кола малко по-малко, аз я взех малко случайно и се запалих след това!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар