Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за джанти.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнение за джанти.

Сигурен съм , че има писано по въпроса , но не намирам конкретно решение. Мисълта ми е дали според вас ще паснат на стандартното окачване на Фиат Браво 2000г джанти 2х7.5J ET35 и 2х9j ET30 16 цола с гуми на 40 профил ?

Никой ли не се е сблъсквал с подобен въпрос ?

Коментар

По тесните отпред най вероятно ще станат, но 9-ките с това ЕТ може и да ти закачат в окачването, но най сигурния вариант ти е да отидеш и да ги пробваш на място преди да ги купиш, за да не ти стоят паметници след това
      punto HGT

Коментар

С профил 40 ще влязат, но най-вероятно ще закачат в калниците

Коментар

В момента съм с тази височина и гуми 15цола 55 профил. ЕТ-то на тези джанти е 37 отпред се наложи да сложа по едно 5мм фланче защото опираха при завой леко.
          Прикачени файлове

Коментар

С гумите няма да имаш проблем с профил 40, най вероятно ще имаш проблем със самите джанти, трябва да ги пробваш дали ще закачат някъде по окачването, особенно задните
            punto HGT

Коментар

Колега вмомента съм с 17-ки абарт на ет39 с гуми 205/40/17 с борд никаде не закачат пробвал съм ги с още двама в колата общо тегло 280кг. Обаче са на 7j ширина мисля че ако по тесните на 7.5 са ти отпред няма да имаш проблем а за да изглеждат еднкво високи отзад може би трябва 45 профил. Понеже е процентно съотношение от ширината спеямо височината едни гуми на тези джанти ще са различно високи. Не съм профи ако някой знае по точно да каже.това което казвам не е гаранция за квото и да е. Поздрави!!! дано се получи добре бравока
              fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Взех други 17-ки Зендер размерите са им 7.5J с 205/40 и 205/45 гуми , ЕТ-то е 25 на 4-те отзад закачат при по голяма неравност веждата но слабо.Обяснявам си го с ЕТ-то и гумата на 45..
                Прикачени файлове

Коментар

Аз преди да купя гуми пробвах с 215/45 и опираше от всякъде. С 205/40 никъв проблем. А ако опират има и спадение с 195 40 ама тоя размер е мн.нестандартен и гума от най евтините почва от 180 кинта като цена
                  fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Working...
                  X