Колеги, моля ви дайте ми някаква идея да направя нещо на тавана ... за сега съм измислил да има скорпиона от абарт , но дайте и вие някаква идея... Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОМОЩ! Идея за боядисване на таван
Collapse
X
-
Италианския трибагреник.Мен винаги са ме вдъхновявали Мини-тата с британското знаме на тавана.Италианското също не е лошо според мен,но без скорпиона.Моето виждане е,че скорпиона/логото на Абарт ще ходи повече на предния капак отколкото на тавана.В крайна сметка ти си решаваш,но след като си пуснал темата реших да си споделя мнениетоEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:Италианския трибагреник.Мен винаги са ме вдъхновявали Мини-тата с британското знаме на тавана.Италианското също не е лошо според мен,но без скорпиона.Моето виждане е,че скорпиона/логото на Абарт ще ходи повече на предния капак отколкото на тавана.В крайна сметка ти си решаваш,но след като си пуснал темата реших да си споделя мнениетоFIAT
Коментар
-
Може да направиш, някаква заигравка с линии по дължината купето, преден капак, таван и багажник, може и броните. Но не по средата, а от едната страна, по към ляво или дясно, с перлен цвят, като джантите. Като гледам, имаш стикер на Абарт на бронята, така че по добре от ляво да са линиите. Вече дали ще е една дебела, две тънки или една по-дебела и една по-тънка линия ти си решаваш, ако разбира се ти допадне идеята. А ако се решиш на линиите, в комбинация с голяма емблема на Абарт на предния капак, мисля че ще стане много добре.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Може да направиш, някаква заигравка с линии по дължината купето, преден капак, таван и багажник, може и броните. Но не по средата, а от едната страна, по към ляво или дясно, с перлен цвят, като джантите. Като гледам, имаш стикер на Абарт на бронята, така че по добре от ляво да са линиите. Вече дали ще е една дебела, две тънки или една по-дебела и една по-тънка линия ти си решаваш, ако разбира се ти допадне идеята. А ако се решиш на линиите, в комбинация с голяма емблема на Абарт на предния капак, мисля че ще стане много добре.FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар