Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОМОЩ! Идея за боядисване на таван

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПОМОЩ! Идея за боядисване на таван

Колеги, моля ви дайте ми някаква идея да направя нещо на тавана ... за сега съм измислил да има скорпиона от абарт , но дайте и вие някаква идея... Благодаря предварително
    FIAT

Какъв цвят е колата.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
      Какъв цвят е колата.
      тъмно син металик е колата
      FIAT

Коментар

Италианския трибагреник.Мен винаги са ме вдъхновявали Мини-тата с британското знаме на тавана.Италианското също не е лошо според мен,но без скорпиона.Моето виждане е,че скорпиона/логото на Абарт ще ходи повече на предния капак отколкото на тавана.В крайна сметка ти си решаваш,но след като си пуснал темата реших да си споделя мнението
        EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
        Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
          Италианския трибагреник.Мен винаги са ме вдъхновявали Мини-тата с британското знаме на тавана.Италианското също не е лошо според мен,но без скорпиона.Моето виждане е,че скорпиона/логото на Абарт ще ходи повече на предния капак отколкото на тавана.В крайна сметка ти си решаваш,но след като си пуснал темата реших да си споделя мнението
          Благодаря,колега може и това да е ще помисля още малко , но ако боядисам тавана така дали няма да ми правят проблем полицаите ....
          FIAT

Коментар

Може да направиш, някаква заигравка с линии по дължината купето, преден капак, таван и багажник, може и броните. Но не по средата, а от едната страна, по към ляво или дясно, с перлен цвят, като джантите. Като гледам, имаш стикер на Абарт на бронята, така че по добре от ляво да са линиите. Вече дали ще е една дебела, две тънки или една по-дебела и една по-тънка линия ти си решаваш, ако разбира се ти допадне идеята. А ако се решиш на линиите, в комбинация с голяма емблема на Абарт на предния капак, мисля че ще стане много добре.
            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
              Може да направиш, някаква заигравка с линии по дължината купето, преден капак, таван и багажник, може и броните. Но не по средата, а от едната страна, по към ляво или дясно, с перлен цвят, като джантите. Като гледам, имаш стикер на Абарт на бронята, така че по добре от ляво да са линиите. Вече дали ще е една дебела, две тънки или една по-дебела и една по-тънка линия ти си решаваш, ако разбира се ти допадне идеята. А ако се решиш на линиите, в комбинация с голяма емблема на Абарт на предния капак, мисля че ще стане много добре.
              благодаря,колега ще помисля за твоето предложение ще го направя първо на фотошоп да видя как ще стане и така
              FIAT

Коментар

Ако е с фолио,а не с боя не смятам,че ще има проблеми с полицаите.
                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Working...
                X