Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Project Punto MK1 1.2 16v 85+
Collapse
X
-
didich написа:Тая заварка на сандвича ли е??, защо я запуши, там нямаше ли вариант да си вържеш уреди примерно за температура и налягане на маслото ??'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
... заварката е на сандвича. Няма място дори за главата на болта и се принудих да ги заваря. Там минава една конзола за която се хваща и хидравличната помпа и нещата са на милимунди. Иначе точно за уреди са отворите и са 10 по 1 резба конусна . По късно ще кача снимки от друг ъгъл и се вижда как няма място. ... И вече радиатора е КАРМАЗЪPunto Sporting turbo
Alfa Romeo 164 super
brava 1.6 16v
Коментар
-
Качи , качи Колега , ама качи и някой друг онборд . От утре и аз захващам същия проект , че за 19 май тряя съм в цялата газ Имам само още едно малко въпросче : Със стоковата електроника няма шанс за настройка и за това я търкаляш с Мега или просто не си фен на сток елките ? Поздрави проекта е много маняшкиFiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4 JTD , Alfa Romeo 33 1.3VL-ex
Коментар
-
Голям "кич" е станало около масления филтър, при смяната му как е положението, смисъл затруднено ли е или няма какво да пречи ?Маслените маркучи не са ли много дълги като метраж, там идеята не е ли колкото се може да са по къси или бъркам.Като върза масления кулер към мотора имаше ли разлика в налягането на маслото преди/след ?punto HGT
Коментар
-
didich написа:Голям "кич" е станало около масления филтър, при смяната му как е положението, смисъл затруднено ли е или няма какво да пречи ?Маслените маркучи не са ли много дълги като метраж, там идеята не е ли колкото се може да са по къси или бъркам.Като върза масления кулер към мотора имаше ли разлика в налягането на маслото преди/след ?'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
didich написа:Голям "кич" е станало около масления филтър, при смяната му как е положението, смисъл затруднено ли е или няма какво да пречи ?Маслените маркучи не са ли много дълги като метраж, там идеята не е ли колкото се може да са по къси или бъркам.Като върза масления кулер към мотора имаше ли разлика в налягането на маслото преди/след ?Punto Sporting turbo
Alfa Romeo 164 super
brava 1.6 16v
Коментар
-
Сега се загледах по снимките нагоре, така като гледам масления радиатор изглежда по голям от кулера /нямаше ли място кулера да е челно, а масления вдясно?/, тя като отвори с тоя голям маслен радиатор, то маслото направо ще умре от студ Кулера наистина изглежда мъничък, върши ли работа въобще ако я нагазиш или пък лятото в големите жеги?punto HGT
Коментар
-
... така реших да ги направя нещата, кулера за момента върши работа до температури от 20градуса. Въздуха в колектора стига 40градуса по оригиналния датчик, който е в мапа и в дъното на колектора до 1 цилиндър. Ще слагам друг датчик преди дросела....но няма време. За по топло ще мисля дюза с вода към него и перка........да масления радиатор е доста голям :D и маслото седи доста студено когато е по хладно като сега, но си имам една плоскост която слагам при извънградско студено време и така обдухва 1/3 от масления радиатор и държи 90градуса на маслото. Утре ще бъдат изтествани нещата на Калояново, като се вземе предвид и студеното и най-вероятно дъждовно време няма да достигам високи температури на въздуха.Punto Sporting turbo
Alfa Romeo 164 super
brava 1.6 16v
Коментар
-
GRANDEsportivo написа:... така реших да ги направя нещата, кулера за момента върши работа до температури от 20градуса. Въздуха в колектора стига 40градуса по оригиналния датчик, който е в мапа и в дъното на колектора до 1 цилиндър. Ще слагам друг датчик преди дросела....но няма време. За по топло ще мисля дюза с вода към него и перка........да масления радиатор е доста голям :D и маслото седи доста студено когато е по хладно като сега, но си имам една плоскост която слагам при извънградско студено време и така обдухва 1/3 от масления радиатор и държи 90градуса на маслото. Утре ще бъдат изтествани нещата на Калояново, като се вземе предвид и студеното и най-вероятно дъждовно време няма да достигам високи температури на въздуха.'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар