Започва се лека заигравка с моето пунто.Като за начало събирам малко части .... Ще се направи и нова електроника :P Надявам се взаимно да си бъдем полезни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Project Punto MK1 1.2 16v 85+
Collapse
X
-
Re: Project Punto MK1 1.2 16v 85+
GRANDEsportivo написа:Започва се лека заигравка с моето пунто.Като за начало събирам малко части .... Ще се направи и нова електроника :P Надявам се взаимно да си бъдем полезниPower Under Pressure
-
Супер проект колега искам да видя едно такова пунто 1.2 ама назобано до козирката! Аз имам същото и лека полека си го чопля,така да се каже реставрирам го на първо четене и после лека полека тунинг затова ще следя разработката ти с интерес! Аз не съм мислил за турбо понеже доста хора ме отказаха...но се спрях на изпускателна система на суперспринт от колектора до крайно гърне,K&N филтър,pipercams валове,разпънки и окачване. Едно добро възстановяване с подмяна на повечето части които на тези години вече са дали фира отдавна,и след това останалото мисля ще има какво още да покаже малкото зверче А ти както си го замислил,просто ме караш да очаквам с нетърпение резултата! Имам само един въпрос,толкова чисто го купи или си мил под капака,ако си го мил кажи как понеже мене ме е страх да го дам на пароструйкаFiat PUNTO 176 1.2 85 16V Sporting 99
Коментар
-
Гледах подобен проект, но на 82 коньовото мк2 супер изглеждаше. Ще чакам развитие... на близнака на моето пунто, който е в далеч по- добър външен вид от моето ама ... с кусурите си го купих да не ме е яд като ми го очукат по паркингите.М/у другото въздуховода от филтърната кутия към дросела лепен ли ти е с лепенка или така си изглежда, на свивката веднага след филтърната кутия. Моя въздуховод там е рязан по необясними причини... Успех с проекта и поствай снимчици как и що става
Коментар
-
S.W.A.T. написа:естествено, че НЕ взима от алтернатора/токогенератор/, а взима от датчика на коляновия валPunto Sporting turbo
Alfa Romeo 164 super
brava 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар