Ами от ECU се подава сигнал на стрелката за обороти. ECU пък взема сигнал от датчика на кол.вал Ако дадеш схемата ще е добре. Релето сигурно сработва когато си на контакт.
Ами от ECU се подава сигнал на стрелката за обороти. ECU пък взема сигнал от датчика на кол.вал Ако дадеш схемата ще е добре. Релето сигурно сработва когато си на контакт.
От бобините може да се вземе сигнал ... Ама не знам с 4 с 2 или 1 бобина е мотора ? 1.2 16в ? Като гледам е с 2две ... от нисковолтовата част входа им от минуса и на двете се взема сигнал слага се по един диод обединява се във един икабел после и се подава към оборотомера ...
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Това с диодите не ми се струва много удачно, при положение, че ще взима сигнал от масата Ако не успееш да подкараш оборотомера - пиши ми и ще вкарам малко хелп, ако трябва ще напишем софт за едно микроконтролерче и ще оправим нещата...
Да ако оборотомера е за двигател с една бобина и делко.
Фиат пунто мк1 1.1 с 2 бобини съм , нямам делко и точно съм с 2 диода от 2те маси на бобините на входа ... понеже пин 23 на компа ми е заминал и няма как да взема сигнал от компа ,оборотомера е със стандартното табло
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар