Здравейте колеги,пускам темата с цел,всеки един да даде своето лично мнение и една цел да ми помогне с това което съм замисли,а именно - решил съм да затъмня предните фарове със спрей който е синкав,и е почти като цвета на колата ми!Чудя се дали ще стане добре,ще имам ли проблеми с КАТ,и ако случайно неми харесва това което стане,по-какъв начин мога да сваля спрея от стъклата на фара
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ,мнения и съвети
Collapse
X
-
От такъв ъкъл на стария собственик страдах аз. Купих колата със затъмнени фарове и честно казано си е ж.... ...шак нощно време. След това си купих почти нови, прозрачни и запазени фарове и буквално прогледнах в тъмното. Ако ти се кара все едно си светиш с телефона - давайFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
-
siluro написа:От такъв ъкъл на стария собственик страдах аз. Купих колата със затъмнени фарове и честно казано си е ж.... ...шак нощно време. След това си купих почти нови, прозрачни и запазени фарове и буквално прогледнах в тъмното. Ако ти се кара все едно си светиш с телефона - давай
Коментар
-
Сложи си фолио, че после като видиш резултата по-лесно да го махнеш Я кажете с какво да изтъркам напръскани със спрей стопове...Със спирт 96% не става"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
DJoff написа:ами ,ако пробвам да направя нещо като вежди само на фаровете със такъв спрей,вместо да ходя при тенекеджия да ми прави капака намръщен,дали ще стане нещо?Говорим за малко хващане на фаровете да изглеждат като намръщениКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Незнам колега защо ти се занимава с глупости. Ама като ти е мерак давай. Само гледай резултата накрая да е безопасен както за теб така и за околните. Вчера една ръждива Астра като ми се опули насреща... предполагам това виждат хората като умират- само бяла светлина. Btw.. аз моята искам да я направя усмихнатаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
piftho написа:Защо са ти вежди със спрей?Не се ли продаваха точно за пунто готови такива? при това доста добре стоят и мисля, че и от тук може да си намериш в отдел Продава на форума
Коментар
-
DJoff написа:piftho написа:Защо са ти вежди със спрей?Не се ли продаваха точно за пунто готови такива? при това доста добре стоят и мисля, че и от тук може да си намериш в отдел Продава на форумаSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
като цяло това с веждата на мигача,неме кефи,а и това което е продължени на долу което се спука от фара,пак не ми допада.Аз мисля да го направя,така че от където започва фара до мигача,от там да започва с около 1 см ширина и да стигне до края на фара при капака на около 3-3,5 см .... довечера ще го направя на програмка и ще сложа пик да видим как ще изглежда,дано само не забравя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар