Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спортни валове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спортни валове

Момчета здравеите , виждам че има много които разбират от тунинг проекти и имам въпросСтава дума за Пунто 1.4 турбо искам да му сложа разпределителен вал от атмосверен 1.4 двигател възможно ли е и от кой моторБлагодаря ви предварително

Какво искаш да постигнеш? Само с вал мислиш ли че ще стане?
    Powered by Emzo

Коментар

Можеш от 1.6 но ако си мислиш че ще е вид тунинг не е баш така но ДА можеш ако твоя е износен
      Power Under Pressure

Коментар

Значи 1.4 и 1.6 атмосверен и 1.4 турбо са еднакви но на атмосверния гърбиците на вала би трябвало да са по големи

Коментар

da

Коментар

leandro написа:
            da
            Кое е ДА лифта и на 2 та е 9.8 само пайпъра е с 11.5
            Power Under Pressure

Коментар

аиде да не влизам в подробности ти кат по умен кажи

Коментар

Гърбиците на атмосферните валове които съм монтирал са с еднакъв лифт с турбо валчетата
                Power Under Pressure

Коментар

Да момчета това имах предвид Дали стават на турбото и дали имат по големи гърбици или с напълно еднаквиЗащото доколкото знам между атмосферня и турбо вал има разлика в гърбиците ( по-големи ) за много други автомобилиИ при евентоална смяна се полочава ефект на така наречения спортен вал или съм в грешкаБлагодаря ви за мненията ...

Коментар

И така ако съм в грешка от каде мога да се сдобия със спортен валИ от какъв автомобил мога да сложа малко по-голиамао турбо , горе-доло да пасва

Коментар

Working...
                    X