Здравейте колеги! Интересуваме дали може да ли може да прикачите снимки на снижени пунтата 40/40 и 60/40. Искам да видя визуално как ще изглеждат. На стандартните амортисъори мога ли да сложа пружини които смъкват 40мм?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за пружини
Collapse
X
-
Колега оригиналните амортисиори свалят до (-35мм), но има колеги каращи и с (-40мм) както и лично имам приятел от 2 години е така и не е мръднал. Аз съм си взел направо цяло окачване Билщайн Б8 с пружинки пак ниски и определено е най-добрият вариант, има и спортни окачвания за пунто по 450-500 кинта, взимай и да ти е мирна главата.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
-
Re: Въпрос за пружини
Turbo_sx написа:Здравейте колеги! Интересуваме дали може да ли може да прикачите снимки на снижени пунтата 40/40 и 60/40. Искам да видя визуално как ще изглеждат. На стандартните амортисъори мога ли да сложа пружини които смъкват 40мм?да видим кво ше стане
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Turbo_sx написа:На мен идеята ми е да си остана на 14’’ но с гуми 185/55 и да се получи ефект като при колегата didich.Power Under Pressure
Коментар
-
Turbo_sx написа:На мен идеята ми е да си остана на 14’’ но с гуми 185/55 и да се получи ефект като при колегата didich.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар