Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за пружини

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за пружини

Здравейте колеги! Интересуваме дали може да ли може да прикачите снимки на снижени пунтата 40/40 и 60/40. Искам да видя визуално как ще изглеждат. На стандартните амортисъори мога ли да сложа пружини които смъкват 40мм?

Колега оригиналните амортисиори свалят до (-35мм), но има колеги каращи и с (-40мм) както и лично имам приятел от 2 години е така и не е мръднал. Аз съм си взел направо цяло окачване Билщайн Б8 с пружинки пак ниски и определено е най-добрият вариант, има и спортни окачвания за пунто по 450-500 кинта, взимай и да ти е мирна главата.
    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Re: Въпрос за пружини

Turbo_sx написа:
      Здравейте колеги! Интересуваме дали може да ли може да прикачите снимки на снижени пунтата 40/40 и 60/40. Искам да видя визуално как ще изглеждат. На стандартните амортисъори мога ли да сложа пружини които смъкват 40мм?
      To не се ли водят задните пружини 40/40 пак предните 60/40 .... и аз съм се здобил с едни VIDIN имат и сериен номер червени за отпред ,отзад няма на къде да слизам ше стане лошо ... да видим кво ше стане
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Довечера дано не забравя ще ти пусна снимки преди/след монтирането само на пружини 30-40мм
        punto HGT

Коментар

Ето ти снимка на Браво, ефекта е еднакъв
          Прикачени файлове
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Бравото е 40/40 ли е?

Коментар

Според вас с колко е свалено?

Коментар

Да не кажеш, че съм несериозен, ето снимките /сори за закъснението, но с кумо се заприказвахме с една бутилка и стана малко фал /
                punto HGT

Коментар

Turbo_sx написа:
                  Според вас с колко е свалено?
                  струва ми се много.. по-скоро е coilover не го имай за пример :D... поправка... измама :D има нещо правено по задната броня има шанс да е 60/40
                  Haters Gonna Hate

Коментар

На колегата LittleBullet пунтото, което продава е свалено с по 35мм отпред и отзад. Също зависи и с какви гуми е колата. Неговото в с 195х50х15 и запълват калника перфектно.
                    Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
                    Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Не се карайте, по ниска кола от мойта няма
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

На мен идеята ми е да си остана на 14’’ но с гуми 185/55 и да се получи ефект като при колегата didich.

Коментар

Turbo_sx написа:
                          На мен идеята ми е да си остана на 14’’ но с гуми 185/55 и да се получи ефект като при колегата didich.
                          Ми няма как да стане с 14 ките на пунто гт първото което ще стане е да съдереш някой турбо път после меката връзка и картера освен ако не минеш на по високи 14 или на 15 поне
                          Power Under Pressure

Коментар

Turbo_sx написа:
                            Чакай малко, дай да почнем отначало - каква кола караш, с какъв мотор и с какви джанти и гуми си в момента ??Ако мислиш да компенсираш разликата м/у гумата и калника с по висока гума - става грозно, отделно и колата ти ще стане по тромава от по големия диаметър, ще стане и малко по висока, от където и стабилността си мисля, че ще се наруши.Нещата се правят само с пружини или комплект пружини с амортесьори, всичко останало е т..ак работа
                            punto HGT

Коментар

Вече го реших минавам на 185/55/14 и я снижавам 40/40. Не съм си и помислял да минавам на високи гуми само и само да уплътня разстоянието между калника и гумата

Коментар

Working...
                              X