Колата е пунто 1 55 коня . Сменях си на скоро преди година спирачната помпа , обаче нещо не ми харесва как спира или по скоро напомпва. Има ли шанс да си сложа примерно спирачна помпа от Пунто GT , ако не само помпата , направо серво апарат + помпата от пунто GT или фиат Купе или се ми е тая само педала да е твърд и при леко лизване с крак да е чувствителен. При 1.1 качили като я взех в началото беше така и после като се наложиха ремонти и се развали , после и помпата си замина не можеше да напомпи , смених я с нова но явно е някво менте. В момента като помпя и се чува едно сссс сссс сссс като просвирване. Става твърд педала ама не чак толкова . а помпата е сменяна има няма 2 години като съм я сменил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подмяна на спирачна помпа с по сериозна ?
Collapse
X
-
Re: Подмяна на спирачна помпа с по сериозна ?
Fiat_Punto11 написа:...В момента като помпя и се чува едно сссс сссс сссс като просвирване. Става твърд педала ама не чак толкова . а помпата е сменяна има няма 2 години като съм я сменил.FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар
-
Re: Подмяна на спирачна помпа с по сериозна ?
milcho_michev написа:...при условие, че му е заминало сервото...Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар