Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подмяна на спирачна помпа с по сериозна ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подмяна на спирачна помпа с по сериозна ?

Колата е пунто 1 55 коня . Сменях си на скоро преди година спирачната помпа , обаче нещо не ми харесва как спира или по скоро напомпва. Има ли шанс да си сложа примерно спирачна помпа от Пунто GT , ако не само помпата , направо серво апарат + помпата от пунто GT или фиат Купе или се ми е тая само педала да е твърд и при леко лизване с крак да е чувствителен. При 1.1 качили като я взех в началото беше така и после като се наложиха ремонти и се развали , после и помпата си замина не можеше да напомпи , смених я с нова но явно е някво менте. В момента като помпя и се чува едно сссс сссс сссс като просвирване. Става твърд педала ама не чак толкова . а помпата е сменяна има няма 2 години като съм я сменил.
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Смени я с помпа не менте.

Коментар

kaci написа:
      Смени я с помпа не менте.
      М да и къде това не менте дето не е правено в китай ?
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Re: Подмяна на спирачна помпа с по сериозна ?

Fiat_Punto11 написа:
        ...В момента като помпя и се чува едно сссс сссс сссс като просвирване. Става твърд педала ама не чак толкова . а помпата е сменяна има няма 2 години като съм я сменил.
        Само не разбрах дали някой прочете това в поста на колегата и защо го пращате да си смени почти със сигурност здравата помпа, при условие, че му е заминало сервото? И защо изобщо тази тема е в тунинг раздела??? То не, че в него вече повечето теми не са подобни или от типа на вижте ме какви китайски фарове си сложих и с какво фолио си нашарих колата...
        FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

Re: Подмяна на спирачна помпа с по сериозна ?

milcho_michev написа:
          ...при условие, че му е заминало сервото...
          Точно това му писах в другата тема.Варианта е серво и помпа от ГТ и/или смяна на всички гумени спирачни маркучи с тефлонови.По - скоро в обратна последователност.Пунтото което карам дойде така от Италия - с тефлонови маркучи,ефекта е такъв какъвто търси колегата,пипаш педала - захапваш волана.След като преминах на задни дискови спирачки,при положение,че маркучите на задните апарати са сравнително къси,веднага се появи
          Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Working...
          X