Колеги от лятото започнах промени по фиатчето ми.Ето малко снимки какво съм направил до сега.Собствен труд.Ако имате идеи съм отворен за предложения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16в-промени
Collapse
X
-
Предполагам че в момента си с фарове с лупи, нали? Не ти ли пречат на дългите тези рингове? Махни карбона от предната решетка, китосай за да стане идеално гладка и тогава лепни ново фолио. Карбон фолиото има свойството да показвана всяка неравност по повърхността. Сложи ксенон навсякъде щом си тръгнал по пътя на бялата светлина. Гледам на едните снимки че си с стоманени джанти - едни лети ще направят колата доста по-хубава. Ниско окачване, козирка и прагове от HGT, затъмнени стопове и мигачи на калниците също само ще правят колата по-добре изглеждаща. И финално ако имаш пари и мислиш да задържиш колата за по-дълго време при теб - нова боя и никакво карбон фолио, и ще си готов за изложба. Успех!Fiat Bravo 1.9 TD100
-
Аз си затъмних стоповете и мигачите със трансперантен спрей на dupli-color - 2 флакончета стигнаха за 4 неща, но зависи колко искаш да са тъмни. Цената им е около 10 лв/бр. За решетката - защо ти е пистолет, това ми се струва че е от основата - с кит ще стане идеално равно.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
kokss написа:Ринговете на дългите не пасват въобще (мое мнение) , и с "запушена" решетка не ограничаваш ли студения приток на въздух ?
Коментар
-
Ледовете при късия фар горе-долу стават, ама на дългия хич не се връзват. По-добре ги сложи долу на халогена, много по-добре ще стоят, понеже и той е кръгъл.Другото ми предложение е да сложиш бяло или светло сиво карбоново фолио вместо това черното. Наскоро правихме бели вратите + преден и заден капак на един грозен тъмно син Сценик и доста добре се получи."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Ледовете при късия фар горе-долу стават, ама на дългия хич не се връзват. По-добре ги сложи долу на халогена, много по-добре ще стоят, понеже и той е кръгъл.Другото ми предложение е да сложиш бяло или светло сиво карбоново фолио вместо това черното. Наскоро правихме бели вратите + преден и заден капак на един грозен тъмно син Сценик и доста добре се получи.
Коментар
-
Много добре са станало фаровете.Хубаво е, че си сменил рефлекторните фарове с такива с лупи.Много играчи си правят тунинг и не се сещат за това Малко критика от мен:1. Енджъл айса на дългите е малко в повече.2. Помисли си за нещо като светлините на Аудитата. Светодиоди в линия под дългите, под късите, и нагоре между мигача и късите.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:Много добре са станало фаровете.Хубаво е, че си сменил рефлекторните фарове с такива с лупи.Много играчи си правят тунинг и не се сещат за това Малко критика от мен:1. Енджъл айса на дългите е малко в повече.2. Помисли си за нещо като светлините на Аудитата. Светодиоди в линия под дългите, под късите, и нагоре между мигача и късите.
Коментар
-
ако я направиш така ще стане добре иначе ринга на дългите не грабва ако и го намръщиш и слепиш решетката ще стане трепач.. иначе няма проблеми с затворената решетка аз съм така над 5 години и не съм намерил нещо лошоFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар