Изправяне брой по лев на цол, въпреки че има и по изгодни оферти.Заварката зависи от това къде трябва да се направи и колко е сложна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на джанти.
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
kistbam написа:Искам да попитам, ако с тези джанти сложа отпред 165/70/14 (имам 2бр), а отзад взема 175/70/14, ще има ли някакъв проблем?Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
на 70 ??? мисля че ще опира и ще изглежда ужасно. Mr. GreenFiat Punto 1.2 ELX (7л-10л/100)
Коментар
-
Съвет откъде да си взема болтове? Сегашните не стават. Главата е същата (конусна), но са прекалено къси. Дори и един оборот не прави.В една морга ми ги дават по левче бройката, ама не били оригинални. Били правени от стругар.Нови колко ще ми излязат и съответно читави ли ще са?Fiat Punto 1.2 ELX (7л-10л/100)
Коментар
-
Както обещах малко снимки. Доволен съм от резултата.На джантите им свалих лака и с шкурки до 2500 наръка.След време мога да се заиграя да ги направя като в тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0Болтовете си ги намерих от една морга за 1лв./бр. Малко опираха на задните колела та ги жулнах.Гумите са 175/65/14.Благодаря на всички с отговорите по темата.Fiat Punto 1.2 ELX (7л-10л/100)
Коментар
-
_power_ написа:хайде сега едни абартови капачки :DFiat Punto 1.2 ELX (7л-10л/100)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар