Искам да попитам, ако с тези джанти сложа отпред 165/70/14 (имам 2бр), а отзад взема 175/70/14, ще има ли някакъв проблем?
на 70 ??? мисля че ще опира и ще изглежда ужасно.
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
на 70 ??? мисля че ще опира и ще изглежда ужасно. Mr. Green
Аз сега съм с 165/70/14 и не опира. Защо с летите джанти да опира?А иначе за изгледа, и един приятел ми каза, че 175 ще стои доста по-добре.Просто имам сега 2бр. 165/70/14 летни гуми. И ако не ги сложа, стават излишни и тряя да купувам 4.
Джантите са факт. Почти перфектни са. Трябва само да им махна част от лака, че е нарушен и да ги лакирам наново.Гумите ще са 185/60/14. Междудругото си търся 2бр. Благодаря на всички за коментарите и съветите. Като ги сложа на колата ще щракна някоя снимка.
Съвет откъде да си взема болтове? Сегашните не стават. Главата е същата (конусна), но са прекалено къси. Дори и един оборот не прави.В една морга ми ги дават по левче бройката, ама не били оригинални. Били правени от стругар.Нови колко ще ми излязат и съответно читави ли ще са?
GTV 2.0 (612 A)now
Както обещах малко снимки. Доволен съм от резултата.На джантите им свалих лака и с шкурки до 2500 наръка.След време мога да се заиграя да ги направя като в тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0Болтовете си ги намерих от една морга за 1лв./бр. Малко опираха на задните колела та ги жулнах.Гумите са 175/65/14.Благодаря на всички с отговорите по темата.
GTV 2.0 (612 A)now
Същия сайт ама в търсенето пиши абарт излизат 2 модела
GTV 2.0 (612 A)now
Коментар