Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глава от 1.2 75 коня на 1.1 55 коня Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Глава от 1.2 75 коня на 1.1 55 коня Пунто

Здравейте преди време загатнахме за подобно нещо и в темата се споменаваше , че гарнитурите на 2та мотора са еднакви , тоест може да пасне главата на 1.2 75 коня пълна инжекция на блока на 1,1 мотор-а . Това найстина ли е така .... Идеята е да засиля малко 1.1 мотора понеже мога да си намеря глава сравнително евтино и да я обслужа . Идеята е ,че разпределителния вал на 1.2 има по големи гърбици и отваря повече клапаните. Ако е възможно да си сложа глава от 1.2 75 коня мисля да му ползвам и колекторите и дросела ... ? Моля някой с каталог да сподели може ли и ако може да деиствам ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Re: Глава от 1.2 75 коня на 1.1 55 коня Пунто

UP
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Re: Глава от 1.2 75 коня на 1.1 55 коня Пунто

Fiat_Punto11 написа:
      UP
      Е кво стана ся толкова хора , каталози , магазини , части и никои не сподели еднакви ли са гарнитурите на те я 2 мотора ...

Коментар

На 1.2 дават два модела гарнитури:ф71.5 и ф72 като на външен вид ми излеждат еднакви,а на 1.1 дават само ф72.И на двата модела ф72 е еднаква
        Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
        EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
        EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

viktorsterev написа:
          На 1.2 дават два модела гарнитури:ф71.5 и ф72 като на външен вид ми излеждат еднакви,а на 1.1 дават само ф72.И на двата модела ф72 е еднаква
          Да и аз днес проверих в евро07 и там ми казаха че са еднакви ... Следователно скоро ще започна трансплантацията на глава от 1.2 75 коня

Коментар

Предполагам,че искаш да повишиш мошноста.Защо просто не метнеш другият мотор ?
            Колкото повече набира,толкова повече набира

Коментар

kokopuntoto написа:
              Предполагам,че искаш да повишиш мошноста.Защо просто не метнеш другият мотор ?
              ] щото така или иначе трябва да му правя ревизия , а и не ми се занимава с кат ...

Коментар

Working...
              X