Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Типо 1988г - Съвет има ли надежда или е загубена кауза?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето и две снимки пресни от преди малко, наложи се по тъмно да досглобявам защото през деня нямам време, нямах проблеми нито с развиването на гайката, нито с изваждането на самия волан, мигачите не можах да пробвам дали ще се изключват при изправяне на волана защото колата е затисната отстрани до гумите със сняг и не мога да мръдна волана, а намръзнах и не ми се вадеше лопатата...Фланеца отзад е същия като този на оригиналния волан и го има канала с който влиза "чопа" за мигачите и мисля че нма да има проблеми Между другото със стария волан имах проблем със заключването защото му се бяха изяли зъбците, а сега вече се заключва Сега съм намислил да резна малко лоста за скоростите ама да видим кога ще съм по свободен и въпроса е с колко милиметра :P
    Прикачени файлове
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Само аз ли ще правя подобрения.... Ето 3 снимки от вчера и днес, малко ги пооряах, за да мога да ги кача, че са с много голяма резолюция, тук съм сложил новият спойлер на капака(благодарения на моя приятел Xctr), боядисах го със акрилен спрей и честно казано почти не се забелязва разлика, трябва много да се вгледа човек... Имам джанти петолъчки от Седичивалволе MK2, които си чакат новите гуми и стопове от Седичи с червените кантове, които също още не са сложени. http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=9160 http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=9161 http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...чването е свалено почти максимално, отпред гумите му влизат 1 пръст навътре в калника, а отзад е оставена с 10-15 милиметра по високаЗа вътре съм намерил дълбокото рекаро, но иска претапициране и не се знае дали ще се слага, но като цяло колата е почти завършена, остават дребни детайли... Давайте идеи какво да прая да сменям, че да става още по Убава

Коментар

Браво ! Рекарото да не е от Пловдив ? На мен това ми остана и гумения нож (60лв нов) да взема Е... оглеьдам се и за едни хубави кони-та
        Sedicivalvole (Racing Rosso)now
        GTV 2.0 (612 A)now
        E60 530D now.. hate it big time :D
        Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
        Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
          Браво ! Рекарото да не е от Пловдив ? На мен това ми остана и гумения нож (60лв нов) да взема Е... оглеьдам се и за едни хубави кони-та
          Не е от Пловдие, от София е.Къде пък 60 лева, аз такова не съм виждал да се продава

Коментар

Valiosport написа:
            _power_ написа:
            Не е от Пловдие, от София е.Къде пък 60 лева, аз такова не съм виждал да се продава
            С поръчка от александър ауто
            GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

_power_ написа:
              Valiosport написа:
              _power_ написа:
              С поръчка от александър ауто
              Тази добавка може да си я изрежеш от нож за голф 2 за тясната броня и няма да се забележи разлика, само ти ще знаеш от какво е Да раздвижа малко темата с нови пластмаси по интериора, 4-те пластмаси около предните седалки, току що ги взех от куриерите и нови капачета за говорителите в таблото, че на моите бяха счупени щипките... Да се похваля и с волана, мигачите му се изключват при изправяне след завой, даже волана се заключва, даже и клаксона проработи Сега един въпрос, значи като дам десен мигач при прав волан или ляв мигач(няма значение) и при леко чукване на волана на срещуположната страна на мигача и мигача спира и не знам това дали е нормално(със стария ми волан пак беше така) ? Въпроса е това нормално ли е и при другите ли е така ? Някой колега ако има табло за продан да ми пише, интересува ме да му е здрава"корубата", защото моето има две пукнатини, а такова табло няма откъде да намера, така че си търся обикновенно за да му взема само "корубата" ...

Коментар

Ако под коруба разбираш... пластмасата около километража... то знай яе редовно се пукат в дясно. За волана е нормално :D
                GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

_power_ написа:
                  Ако под коруба разбираш... пластмасата около километража... то знай яе редовно се пукат в дясно. За волана е нормално :D
                  Точно тя, чудно от какво се пука на дигиталното табло никъде не се беше спукало за толкова години....Какво ще кажете, за новата решетка в комбинация със старите фарове, видях една снимка на един колега на типото и много ми хареса :P

Коментар

Working...
                  X