Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Типо 1988г - Съвет има ли надежда или е загубена кауза?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ако искаш решетка от седичи щи дам жокер и да фланеца ще стане
    Sedicivalvole (Racing Rosso)now
    GTV 2.0 (612 A)now
    E60 530D now.. hate it big time :D
    Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
    Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
      ако искаш решетка от седичи щи дам жокер и да фланеца ще стане
      Повече ме притеснява дали ще спират мигачите при изправяне на волана ама да видим какво ще стане ... Исках решетка от седичи, но от години не мога да намеря и ще сложа фейслифтова
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Волана е вече при мен, заедно с фланеца който пише, че е за типо/темпра, само да видим кога ще намеря време и най-вече кога ще стане плюс температурата навън, за да ми размръзи колата...Сега е момента някой по запознат да каже, дали ще имам проблем с изключването на мигачите при изправяне на волана, какво по точно трябва да има на фланеца за какви чопове да гледам ? Ето и две снимки отпреди малко, харесва ми формата и най-вече че е 300мм. по малък не мамерих, само да видим дали ще е проблем да се кара с толкова малък

Коментар

Ако не е самоделка фланеца или не е някой супер ментелив трябва да ти изключва мигачите...можеше и отзад да му удариш една снимка да го погледнем.От това дали ще ти изключват мигачите зависи и монтажа също,така че като го слагаш трябва да гледаш да уцелиш положението на фланеца.При мен изключва,но волана не се заключва...и по-добре де
          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Забравих да снимам отзад фланеца, ето направих две бързи снимки Фланеца доколкото виждам няма значение как ще се сложи, стига волана да стои направо, моят волан сега също не се заключва и ми е чудно къде е проблема

Коментар

Аз на времето карах с волан 280мм и не ми беше много комфортно за обратни завой и маневри.Волана се чустваше доста по тежък при навиване на място за маневра,това е лично наблюдение според мен.

Коментар

280мм. си търсех и не намерих на нито едно място толкова малък, но преди това бях чел че има такъв, но още не съм срещал по сайтовете никъде...Ако колата е с хидравлика не ми се вярва да се усети разлика, имам един приятел, няма да казвам с каква кола, е с такова воланче и с широки гуми, дори хидравлика няма, с обикновенна механична рейка и си кара без проблеми, даже казва че се върти лесно Идеята е визуално да изглежда по добре, не вярвам да усетя разлика освен, че не съм свикнал с по малък размер

Коментар

Valiosport написа:
                  280мм. си търсех и не намерих на нито едно място толкова малък, но преди това бях чел че има такъв, но още не съм срещал по сайтовете никъде...Ако колата е с хидравлика не ми се вярва да се усети разлика, имам един приятел, няма да казвам с каква кола, е с такова воланче и с широки гуми, дори хидравлика няма, с обикновенна механична рейка и си кара без проблеми, даже казва че се върти лесно Идеята е визуално да изглежда по добре, не вярвам да усетя разлика освен, че не съм свикнал с по малък размер
                  Ако не изключва, ще ти подаря :D Мнението ми за волана е отирицателно, нито е изнесен към водача, нито е кожен...ама ти си знаеш П.С. Крайно време е да има една тема ’’общи приказки ТИПО’’
                  GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

_power_ написа:
                    Valiosport написа:
                    Ако не изключва, ще ти подаря :D Мнението ми за волана е отирицателно, нито е изнесен към водача, нито е кожен...ама ти си знаеш П.С. Крайно време е да има една тема ’’общи приказки ТИПО’’
                    Ще го направя да изключва мигачите, ще прая, ще сменям ако трябва, изнасянето ти идва от фланеца, не знам за какво изнасяне се говори, това е формата която ми харесва, дори и марков да е волана искам да е тази форма...Не е кожен, но може да стане :P Трудно ще намеря 280мм. кожен с тази форма и чисто черен(някои марков да кажем), да не говорим, че освен в e-bay на друго място не намерих За сега ше съм с този, в пъти повече ми харесва от оригиналния, който е като на камион Събота се очертава да е хубаво времето и днес забелязах че колата се е размразила и може да успея да го монтирам и да направя някоя друга снимка из вътре Предстои поставяне на бели мигачи (малките) на калника и спойлер под бронята като на Седичи

Коментар

Valiosport написа:
                      _power_ написа:
                      Valiosport написа:
                      Ще го направя да изключва мигачите, ще прая, ще сменям ако трябва, изнасянето ти идва от фланеца, не знам за какво изнасяне се говори, това е формата която ми харесва, дори и марков да е волана искам да е тази форма...Не е кожен, но може да стане :P Трудно ще намеря 280мм. кожен с тази форма и чисто черен(някои марков да кажем), да не говорим, че освен в e-bay на друго място не намерих За сега ше съм с този, в пъти повече ми харесва от оригиналния, който е като на камион Събота се очертава да е хубаво времето и днес забелязах че колата се е размразила и може да успея да го монтирам и да направя някоя друга снимка из вътре Предстои поставяне на бели мигачи (малките) на калника и спойлер под бронята като на Седичи
                      дай снимка на мигачите и шпойлера
                      GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

На лято, в преспите няма да легна да я права

Коментар

Valiosport написа:
                          Аз не държа на снимки след монтажа
                          GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

_power_ написа:
                            Valiosport написа:
                            Аз не държа на снимки след монтажа
                            Аз пък държа, за да вида дали някой ще отгатне оригинални ли са или не

Коментар

Има значение как ще го сложиш фланеца.Ако не е сложен правилно при десен мигач може да ти сработва изключването чак след навиване от порядъка на почти оборот и връщане,а ляв и при най-лекото чукване на волана вляво и връщане с 1см. назад...както и обратното.Като свалиш оригиналния ще се ориентираш как да наместиш пластмасата за изключването и как да сложиш фланеца,за да работи горе долу еднакво и при завиване в двете посоки.Този фланец ми изглежда като моя.В тоя прорез влиза чопа за мигачите
                              EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                              Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
                                Има значение как ще го сложиш фланеца.Ако не е сложен правилно при десен мигач може да ти сработва изключването чак след навиване от порядъка на почти оборот и връщане,а ляв и при най-лекото чукване на волана вляво и връщане с 1см. назад...както и обратното.Като свалиш оригиналния ще се ориентираш как да наместиш пластмасата за изключването и как да сложиш фланеца,за да работи горе долу еднакво и при завиване в двете посоки.Този фланец ми изглежда като моя.В тоя прорез влиза чопа за мигачите
                                Благодаря за разяснението все пак колега, с събота ще видим какво ще направя Между другото и сега го имам симптома с изключването на мигачите при най лекото чукване на волана

Коментар

Working...
                                X