Здравейте от скоро съм собственик на фиат мареа 1.9Jtd 2000г. комби. Причината за тази тема е че на пролет ще я пребоядисвам изцяло понеже има външни забележки и съм решил да я разкрася малко (не че не си е Убавица но винаги може още) а и темата ще бъде полезна за доста колеги . Аз лично се интересувам от по лек оптичен тунинг моля не ми препоръчвайте тунинг компании и тем подобни бих искал всеки да даде своите мнения според своя вкус и съответно всеки един да избере това което хареса .Аз съм решил моята хубавица да я боядисам в наситено черно (приемам и предложения за много яко черно с име или номер на боята) надявам се да се получи хубава тема от която всички ние да ползваме идеи и съвети Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложения за оптичен тунинг на фиат мареа
Collapse
X
-
sa6obravoto написа:Лично за мен по мареа няма какво да се прави много. Според мен какво и трябва: хубави джанти 16ки, затъмнени прозорци, стопове, мигачи на калниците, ниско окачване, фарове с лупи (ако е с обикновени) и ксенон. Нищо повече!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:sa6obravoto написа:Лично за мен по мареа няма какво да се прави много. Според мен какво и трябва: хубави джанти 16ки, затъмнени прозорци, стопове, мигачи на калниците, ниско окачване, фарове с лупи (ако е с обикновени) и ксенон. Нищо повече!Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар