Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложения за оптичен тунинг на фиат мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предложения за оптичен тунинг на фиат мареа

Здравейте от скоро съм собственик на фиат мареа 1.9Jtd 2000г. комби. Причината за тази тема е че на пролет ще я пребоядисвам изцяло понеже има външни забележки и съм решил да я разкрася малко (не че не си е Убавица но винаги може още) а и темата ще бъде полезна за доста колеги . Аз лично се интересувам от по лек оптичен тунинг моля не ми препоръчвайте тунинг компании и тем подобни бих искал всеки да даде своите мнения според своя вкус и съответно всеки един да избере това което хареса .Аз съм решил моята хубавица да я боядисам в наситено черно (приемам и предложения за много яко черно с име или номер на боята) надявам се да се получи хубава тема от която всички ние да ползваме идеи и съвети Благодаря предварително

Лично за мен по мареа няма какво да се прави много. Според мен какво и трябва: хубави джанти 16ки, затъмнени прозорци, стопове, мигачи на калниците, ниско окачване, фарове с лупи (ако е с обикновени) и ксенон. Нищо повече!
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

на мен ми се върти в главата нещо като дребни промени може би малък нож под бронята и се чудя дали ще и тича малко хром на решетката на бронята идеята е от едно мондео мисля титаниум беше но немога да добия точна представа как ще стои

Коментар

sa6obravoto написа:
        Лично за мен по мареа няма какво да се прави много. Според мен какво и трябва: хубави джанти 16ки, затъмнени прозорци, стопове, мигачи на калниците, ниско окачване, фарове с лупи (ако е с обикновени) и ксенон. Нищо повече!
        Ами ако ще се ползва за семеен автомобил?
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
          sa6obravoto написа:
          Ами ако ще се ползва за семеен автомобил?
          С ножа на предната броня, ще е по-добре спортно окачване, иначе ще го отнесе веднага (личен опит).И другото което е във входа има едни момчета с мареа (май имаха рег във форума), която е снижена , със 16 и е точно семейна, пък дори бях гледал как теглят ремарке от камион с нея. Колега, мисля че хрома не е подходящ за тези коли, лично на мен не би ми допаднало.
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Хайде няма ли ентусиасти за лек оптичен тунинг никой ли не е правил нищо по колата си

Коментар

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Working...
                X