Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свирят ли ви Текстар накладките ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Възможно е, не го отричам, просто по-лесно е да сменя накладките, а ако не е от тях - дисковете.Дисковете са следните:http://bremboaftermarket.com/En/Car_...caa629a18eот тех-ко мисля , че ги взех. Бяха си опаковани, както си му е реда На странични им ръб е гравирано брембо.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Диска е посинял, защото е претоварван да спира само в горната и долната част от повърхността си. По средата накладката не работи добре и за това претоварва диска.

Коментар

Спряха !Не съм гледал диска пак ли е така, но е факт, че не се чуват.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ми как няма да спрат с това застудяване. Като ти се смръзнат джуките, можеш ли да свирнеш? :D
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Ха ха ха, те спряха, докато беше топло, ама докато се наканя да пиша стана пак студено
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Преди - Сега - Предвид, че вече имат ръбче, до средата на накладките, може и да пасне всичко идеално.Поне НЕ свирят.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тъй, тъй, докато се борим със свиренето (което го няма никакво от известно време), дисковете взеха , че се изкривиха.Задрасквам аз за себе си брембо дискове и текстар накладки.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз така колко дискове изхвърлих - кривене-шлайфане и 5-10х.км и пак шлайф и така 3 пъти на диск и е за боклука. Последния път ги шлайфах с PRO-Cut и засега са ОК дори с твърдите EBC накладки. Пробвал съм АТЕ, Феродо 2-те серии и 2 Текстара , единствено Текстарите се доближават по спиране до EBC-то, АТЕ-то пък най-добре се държи към дисковете , не ги набраздява а финно ги полира до огледален блясък.
                  Фиат Крома 1.9 16v+
                  Фиат Браво 1.6 16v
                  Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Аз накладки съм си харесал ама дискове се чудя, какви да взема
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тука въпроса е сложен- за Бравото взех едни от най-скъпите дискове- АТЕ Power и досега се държат най-добре ,но са шлайфани и те. Има нещо друго - взимаш някакви дискове и поне веднъж след като се карат се налага шлайфане след освобождаване на вътрешните напрежения в метала- след това в повечето случаи проблеми няма.
                      Фиат Крома 1.9 16v+
                      Фиат Браво 1.6 16v
                      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

най-хубавите накладки и дискове са оригиналните,всичко друго е компромис

Коментар

Утре ще ги проверя с индикаторен часовник, че да не се окаже, че накладките нещо .... За про кът услугата ... от любопитство, колко струва ?
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

В София 70лв за 2 диска и нагоре , в Самоков 20лв за същото.
                            Фиат Крома 1.9 16v+
                            Фиат Браво 1.6 16v
                            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Емо,а проверявал ли си чисто ли е зад дисковете,има ли боклучета,че много пъти от това се получава биене,колкото и странно да ти е .иначе не се надявай на хубави накладки в бг,просто няма да получиш пълно щастие ,освен оригинални.Иначе може и на струга да ти ги проверят и ако има нужда да им пуснат една стружка.Абе всичко е л..на в тая държава

Коментар

От 400км съм с дискове Брембо + накладки Текстар и нямам никакво свирене. Може и киометрите да са малко, ще пиша и при по-голям пробег как се държат.
                                FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

Working...
                                X