Възможно е, не го отричам, просто по-лесно е да сменя накладките, а ако не е от тях - дисковете.Дисковете са следните:http://bremboaftermarket.com/En/Car_...caa629a18eот тех-ко мисля , че ги взех. Бяха си опаковани, както си му е реда На странични им ръб е гравирано брембо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свирят ли ви Текстар накладките ?
Collapse
X
-
Аз така колко дискове изхвърлих - кривене-шлайфане и 5-10х.км и пак шлайф и така 3 пъти на диск и е за боклука. Последния път ги шлайфах с PRO-Cut и засега са ОК дори с твърдите EBC накладки. Пробвал съм АТЕ, Феродо 2-те серии и 2 Текстара , единствено Текстарите се доближават по спиране до EBC-то, АТЕ-то пък най-добре се държи към дисковете , не ги набраздява а финно ги полира до огледален блясък.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Тука въпроса е сложен- за Бравото взех едни от най-скъпите дискове- АТЕ Power и досега се държат най-добре ,но са шлайфани и те. Има нещо друго - взимаш някакви дискове и поне веднъж след като се карат се налага шлайфане след освобождаване на вътрешните напрежения в метала- след това в повечето случаи проблеми няма.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Емо,а проверявал ли си чисто ли е зад дисковете,има ли боклучета,че много пъти от това се получава биене,колкото и странно да ти е .иначе не се надявай на хубави накладки в бг,просто няма да получиш пълно щастие ,освен оригинални.Иначе може и на струга да ти ги проверят и ако има нужда да им пуснат една стружка.Абе всичко е л..на в тая държава
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар