Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свирят ли ви Текстар накладките ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като загреят вече положението е трагично, все едно спира локомотив.Ся ще си намеря някъде с отстъпка ТРВ или Галфер и ако те свирят - никога повече Брембо
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Текстар на 5000км вече,също купуван от Аутохит не е свирнал нито един път.Мисля,че проблема е в Брембото.Приятел си купи техни дискове с канали и ги смени след два месеца заради вибрации при натискане на спирачката.Накладките са били Текстар и проблема е изчезнал след смяна на дисковете.
      еx-fiat bravo 1.6 16V
      now-fiat marea 1.8 16V

Коментар

Аз съм карал с нарязано Брембо и плътно Брембо. Първите съм ги карал с накладки Ате отпред и Текстар отзад напълно беззвучно, вторите съм ги карал само с накладки Феродо Премиер и отново напълно беззвучно. Нещо конкретната партида на накладката не е читава, според мен.

Коментар

На купето отпред съм с брембо макс и накладки трв, а задните са текстар, няма никакъв шум освен този който издават каналите на бремботата малко са шумни при спиране...Емзо пробвал ли си да ги натовариш много, дето се вика хубаво да прегреят
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Яката !Днес от 170 до 0. Чак лошо ми стана :D Викам си айде брембото се изкриви, но уви - нищо му няма.Топли ли са, свирят яко. АМа толкоз яко, че всичко живо се обръща да гледа.А интересното е, че задните и те са текстар , но като че ли не ги чувам тях.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Airfan написа:
              Аз съм карал с нарязано Брембо и плътно Брембо. Първите съм ги карал с накладки Ате отпред и Текстар отзад напълно беззвучно, вторите съм ги карал само с накладки Феродо Премиер и отново напълно беззвучно. Нещо конкретната партида на накладката не е читава, според мен.
              От почти година карам плътно Брембо в комбинация с Феродо Премиер... симфонията е ужасна, съмнявам се в качеството на Феродото, желязото(диска) си е желязо...
              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Интересно, че задните и те са текстар, но не се чуват.Трябва да са слегнали, за 1500км.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега,не е от накладките.Текстара са перфектни накладки.Карам само с такива и на другите монтирам такива.Обикновено ги комбинирам с дискове феродо.Когато преди време докарахме бравата от италия беше с чисто нови накладки и дискове но при спиране от висока скорост тресеше ужасно.За 25000км се износиха и дисковете и накладките.Монтирах си нови дискове феродо и накладки текстар и си реших проблема.Карам ги вече близо 50000 и всичко се износва равномерно и няма никакво свирене.
                  brava 1.9.jtd 2001
                  punto 1.2 sport 1994
                  Максималната скорост с която можеш да излезеш от един завой е много близка до тази с която не можеш!

Коментар

Ами първо ще сложа или трв или галфер, ако пак скърца ще сменя и дисковете.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Интересно, че задните и те са текстар, но не се чуват.Трябва да са слегнали, за 1500км.
                      Отзад съм с Текстар дискове + накладки и за 60к км не съм ги чул да се обадят нито веднъж.
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Свалих днес накладките ... да огледам и явно не лягат, т.е. те лягат ама ... абе вижте снимките:
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Или накладките са твърди и не улягат или водачите не са наред или буталото е спекло.

Коментар

Както ти казах и снощи и буталата и водачите са 6.Свалих около 2мм от накладките. Материала на поглед никак не ми харесва !До час два три ще имам отзиви. Не можаха да ми доставят трв за вчера и остава за другата седмица.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

свирят гадините гадни
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Свалих днес накладките ... да огледам и явно не лягат, т.е. те лягат ама ... абе вижте снимките:
                                Колега, тия дискове нови ли са,като гледам снимките,ми изглеждат нови.Ако си сменил и тях, може проблема с свиренето да идва от тях?!-много зависи метала(чугуна) какво качество,днешно време никой не гони качеството на отливките и закалките на метала.Гледам че ича леко посиняване двата края на площа диска,а в средата е нормално,което ми навежда на мисълта за качеството на дисковете.
                                Fiat palio 1.7td

Коментар

Working...
                                X