Като загреят вече положението е трагично, все едно спира локомотив.Ся ще си намеря някъде с отстъпка ТРВ или Галфер и ако те свирят - никога повече Брембо
Текстар на 5000км вече,също купуван от Аутохит не е свирнал нито един път.Мисля,че проблема е в Брембото.Приятел си купи техни дискове с канали и ги смени след два месеца заради вибрации при натискане на спирачката.Накладките са били Текстар и проблема е изчезнал след смяна на дисковете.
Аз съм карал с нарязано Брембо и плътно Брембо. Първите съм ги карал с накладки Ате отпред и Текстар отзад напълно беззвучно, вторите съм ги карал само с накладки Феродо Премиер и отново напълно беззвучно. Нещо конкретната партида на накладката не е читава, според мен.
На купето отпред съм с брембо макс и накладки трв, а задните са текстар, няма никакъв шум освен този който издават каналите на бремботата малко са шумни при спиране...Емзо пробвал ли си да ги натовариш много, дето се вика хубаво да прегреят
Яката !Днес от 170 до 0. Чак лошо ми стана :D Викам си айде брембото се изкриви, но уви - нищо му няма.Топли ли са, свирят яко. АМа толкоз яко, че всичко живо се обръща да гледа.А интересното е, че задните и те са текстар , но като че ли не ги чувам тях.
Аз съм карал с нарязано Брембо и плътно Брембо. Първите съм ги карал с накладки Ате отпред и Текстар отзад напълно беззвучно, вторите съм ги карал само с накладки Феродо Премиер и отново напълно беззвучно. Нещо конкретната партида на накладката не е читава, според мен.
От почти година карам плътно Брембо в комбинация с Феродо Премиер... симфонията е ужасна, съмнявам се в качеството на Феродото, желязото(диска) си е желязо...
Колега,не е от накладките.Текстара са перфектни накладки.Карам само с такива и на другите монтирам такива.Обикновено ги комбинирам с дискове феродо.Когато преди време докарахме бравата от италия беше с чисто нови накладки и дискове но при спиране от висока скорост тресеше ужасно.За 25000км се износиха и дисковете и накладките.Монтирах си нови дискове феродо и накладки текстар и си реших проблема.Карам ги вече близо 50000 и всичко се износва равномерно и няма никакво свирене.
brava 1.9.jtd 2001
punto 1.2 sport 1994
Максималната скорост с която можеш да излезеш от един завой е много близка до тази с която не можеш!
Както ти казах и снощи и буталата и водачите са 6.Свалих около 2мм от накладките. Материала на поглед никак не ми харесва !До час два три ще имам отзиви. Не можаха да ми доставят трв за вчера и остава за другата седмица.
Свалих днес накладките ... да огледам и явно не лягат, т.е. те лягат ама ... абе вижте снимките:
Колега, тия дискове нови ли са,като гледам снимките,ми изглеждат нови.Ако си сменил и тях, може проблема с свиренето да идва от тях?!-много зависи метала(чугуна) какво качество,днешно време никой не гони качеството на отливките и закалките на метала.Гледам че ича леко посиняване двата края на площа диска,а в средата е нормално,което ми навежда на мисълта за качеството на дисковете.
Коментар