Като загреят вече положението е трагично, все едно спира локомотив.Ся ще си намеря някъде с отстъпка ТРВ или Галфер и ако те свирят - никога повече Брембо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свирят ли ви Текстар накладките ?
Collapse
X
-
Текстар на 5000км вече,също купуван от Аутохит не е свирнал нито един път.Мисля,че проблема е в Брембото.Приятел си купи техни дискове с канали и ги смени след два месеца заради вибрации при натискане на спирачката.Накладките са били Текстар и проблема е изчезнал след смяна на дисковете.еx-fiat bravo 1.6 16V
now-fiat marea 1.8 16V
Коментар
-
Airfan написа:Аз съм карал с нарязано Брембо и плътно Брембо. Първите съм ги карал с накладки Ате отпред и Текстар отзад напълно беззвучно, вторите съм ги карал само с накладки Феродо Премиер и отново напълно беззвучно. Нещо конкретната партида на накладката не е читава, според мен.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Колега,не е от накладките.Текстара са перфектни накладки.Карам само с такива и на другите монтирам такива.Обикновено ги комбинирам с дискове феродо.Когато преди време докарахме бравата от италия беше с чисто нови накладки и дискове но при спиране от висока скорост тресеше ужасно.За 25000км се износиха и дисковете и накладките.Монтирах си нови дискове феродо и накладки текстар и си реших проблема.Карам ги вече близо 50000 и всичко се износва равномерно и няма никакво свирене.brava 1.9.jtd 2001
punto 1.2 sport 1994
Максималната скорост с която можеш да излезеш от един завой е много близка до тази с която не можеш!
Коментар
-
Колега, тия дискове нови ли са,като гледам снимките,ми изглеждат нови.Ако си сменил и тях, може проблема с свиренето да идва от тях?!-много зависи метала(чугуна) какво качество,днешно време никой не гони качеството на отливките и закалките на метала.Гледам че ича леко посиняване двата края на площа диска,а в средата е нормално,което ми навежда на мисълта за качеството на дисковете.Fiat palio 1.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар