Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свирят ли ви Текстар накладките ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

НЕ, не свиряткато вземах ланчата , беше с Текстар , нов внос от Италия.... е няма такива спирачки, направо лепят като магнит за желязо. Никакъв шум.Сега съм с пермафюз, също много доволен, супер безшумни са, сега в студеното спират като текстара, ама лятото не са толкова добри.
    Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
    Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

Тц, никога не съм ги чувал.
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Мойте свириха точно два дни, докато ги свалих и ги смазах и после им направих канали, после спряха.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Кое им маза ?Не говоря за свирене от водачите, а от самите накладки.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Естествено че водачите съм смазвал.Ама като се замисля ако намажа с грес спиращата повърхност ще спрът да свирят, НО БИХ ГО НАПРАВИЛ САМО ПРИ ДВЕ УСЛОВИЯ ЗАЕДНО АКО СЪМ СИ ПРЕЖАЛИЛ КОЛАТА И ЩЕ Я ШОФИРА ТЪЩАТА възможно е накладката са свири от триене на страничен ръб в ръб на самия диск.

Коментар

Тогава що пишеш глупости ?Нов диск, нова накладка, няма ръбове.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Човека държи във всяка тема да напише по нещо ,да остави следа дето се вика ти му се сърдиш :D
                Фиат Крома 1.9 16v+
                Фиат Браво 1.6 16v
                Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

emzo написа:
                  Тогава що пишеш глупости ?Нов диск, нова накладка, няма ръбове.
                  А ти от къде си сигурен че не свирят от водачите.Пич, просто трупам мнения, Оги каза че ще ги изплащат на края на годината - надявам се да разбираш от шега.

Коментар

Защото съм ги смазал Варианта е да е от брембо дисковете.Варианта е Аутохит да продават ментета....И разреза не помага. Дори тука под ъгъл го направихме:
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не съм попадал на ментета при тях, ама знае ли човек. А има ли следи от спирането по самите дискове? Мойте накладки изглеждат малко по различно, самия материал на накладката изглежда абсолютно хомогенен и нямаше никъкви шупли и парчена вътре все едно пресован прах, а на снимката ми се видяха някакви точки който изглеждат като камачета или стружки или някакви по едри фрагменти, ама може и да не съм ги видял хубаво. Възможно ли е от това да свирят.

Коментар

И аз ги рязах и ги мазах, както си му е реда с медна грес по гърба на накладките, силиконова по водачите, с нови дискове съм, но като е топло времето започват да свирят.

Коментар

Еми рекох да ги отпиша тия накладки. Засилих до 140 и скочих на спирачката. Не се запалиха :D Обаче точно докато бяха топли свиреха идиотски много.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз най -напред взех едни Делфи, но много свиреха и им направих два леки канала около 2мм в дълбочина и на 5мм между тях, под ъгъл 45градуса, по посока на въртене напред на колелото. Нарочно не ги копах с флекса, само за проба. .. И млъкнаха да ги ева.
                            Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
                            Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

Working...
                            X