Свирят ли ви Текстар накладките ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свирят ли ви Текстар накладките ?
Collapse
X
-
НЕ, не свиряткато вземах ланчата , беше с Текстар , нов внос от Италия.... е няма такива спирачки, направо лепят като магнит за желязо. Никакъв шум.Сега съм с пермафюз, също много доволен, супер безшумни са, сега в студеното спират като текстара, ама лятото не са толкова добри.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
-
Естествено че водачите съм смазвал.Ама като се замисля ако намажа с грес спиращата повърхност ще спрът да свирят, НО БИХ ГО НАПРАВИЛ САМО ПРИ ДВЕ УСЛОВИЯ ЗАЕДНО АКО СЪМ СИ ПРЕЖАЛИЛ КОЛАТА И ЩЕ Я ШОФИРА ТЪЩАТА възможно е накладката са свири от триене на страничен ръб в ръб на самия диск.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
emzo написа:Тогава що пишеш глупости ?Нов диск, нова накладка, няма ръбове.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Не съм попадал на ментета при тях, ама знае ли човек. А има ли следи от спирането по самите дискове? Мойте накладки изглеждат малко по различно, самия материал на накладката изглежда абсолютно хомогенен и нямаше никъкви шупли и парчена вътре все едно пресован прах, а на снимката ми се видяха някакви точки който изглеждат като камачета или стружки или някакви по едри фрагменти, ама може и да не съм ги видял хубаво. Възможно ли е от това да свирят.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Аз най -напред взех едни Делфи, но много свиреха и им направих два леки канала около 2мм в дълбочина и на 5мм между тях, под ъгъл 45градуса, по посока на въртене напред на колелото. Нарочно не ги копах с флекса, само за проба. .. И млъкнаха да ги ева.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар