Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на заден мост Фиат Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

подкрепям ,че тампоните на моста са доста здрави и надали ще са за смяна,но за лагерите-какво искате,вече водя статистика,при която виждам,че лагерите заминават между 300 и 330 000км,това на 90пр от колите и те си заминават,повече от влизащата вода.какво повече искате,какво да кажат гоууфовете с онези шибани и гадни тампони

Коментар

практиката ми показва,че тези лагери си заминават между 300 и 330 000км,също е вярно че тампони,почти никога не се сменят,просто защото са пословично здрави.колко повече искате да издържат тези лагери и какво да кажат гоууууфовете с ония гадни за смяна, късащи и бързо свършващи тампони на задния мост

Коментар

Ко речи? :DМоята мара е на 14 години 270к км и тампоните са заминали...Ма тя става за учебник... Няма проблем във форума, който да го няма и при нея :D
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
          Ко речи? :DМоята мара е на 14 години 270к км и тампоните са заминали...Ма тя става за учебник... Няма проблем във форума, който да го няма и при нея :D
          Ти ко речи Знаеш за какво ти го казвам, нали? Тъпото е че тези тампони с много зор се вадят и с още по голям зор се набиват, една туба веро си е заминала със сигурност.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
            Ти ко речи Знаеш за какво ти го казвам, нали?
            Пояснение:На оригиналния ми, счупен през средата мост са заминали тампоните (и 4те), а носачите май ще излязат здрави Хич не е рядкост да ти се разбият тампоните ми е мисълта
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Именно заради това ти бях казал като сваляте моста да подмениш и тампоните му.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аз нескъсан или несмачкан тампон не сменям! По-добре като се разхлопа да сваля моста пак, отлколкото да се мъча да избивам тампоните. Иначе типото е с леко купе особено отзад и този проблем е малко вероятен.
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

S_BANKOV написа:
                  Именно заради това ти бях казал като сваляте моста да подмениш и тампоните му.
                  Ти каза, ама нямаше как да извадя още 80 лв. за тампони и така остана... Иначе колегата може да тества моста за разбити тампони като спре малко по-рязко - чува се специфично и ясно прихлопване на задницата.
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

ivel написа:
                    практиката ми показва,че тези лагери си заминават между 300 и 330 000км,също е вярно че тампони,почти никога не се сменят,просто защото са пословично здрави.колко повече искате да издържат тези лагери и какво да кажат гоууууфовете с ония гадни за смяна, късащи и бързо свършващи тампони на задния мост
                    Не знам за твоята практика, ама колата ми е на 231 000 реални километра и лагерите са за смяна, тампоните мисля, че са за смяна, че от лявата страна сякаш нещо е подлагано, или се скъсало и аз не знам, иначе няма клопане моста, но десния носач направо се мести като вдигна гумата...
                    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

ти как ги установи тези 231 000км,или каквото пише на километража.за тампоните,това че се е случило веднъж,въобще не значи че е така винаги.иначе зависи и малко от експлоатацията и товаренето,това за тампоните

Коментар

ivel написа:
                        ти как ги установи тези 231 000км,или каквото пише на километража.за тампоните,това че се е случило веднъж,въобще не значи че е така винаги.иначе зависи и малко от експлоатацията и товаренето,това за тампоните
                        Електронния килоемтраж превърта на 199 999 километра и в момента ми показва 30 000 и няколко хиледи никой няма да ти върне километража да показва 10 000, сам може да пресметнеш, плюс това имам сервизна книжка на коя дата е влизала за обслужване в Германия и на колко килоемтра е била колата до еди коя си дата Иначе карам с табло от Седичи което в момента показва 225 000 така че долу горе показанията са реални като се има предвид че седичито от което го взех е с 2-3 години по ново от моя фиат
                        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

още не съм срещал на толкова малко километри изпърдяни лагери,но факта че е от германия ,малко или много накляня везните да ти повярвам.там климата е влажен и не прощава на лагерите,всичко става в ръжда и резултата е налице

Коментар

При спортните пружини и амортесиори окачването се скапва доста по бързичко от нормалното.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

Working...
                            X