подкрепям ,че тампоните на моста са доста здрави и надали ще са за смяна,но за лагерите-какво искате,вече водя статистика,при която виждам,че лагерите заминават между 300 и 330 000км,това на 90пр от колите и те си заминават,повече от влизащата вода.какво повече искате,какво да кажат гоууфовете с онези шибани и гадни тампони
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на заден мост Фиат Типо
Collapse
X
-
практиката ми показва,че тези лагери си заминават между 300 и 330 000км,също е вярно че тампони,почти никога не се сменят,просто защото са пословично здрави.колко повече искате да издържат тези лагери и какво да кажат гоууууфовете с ония гадни за смяна, късащи и бързо свършващи тампони на задния мост
Коментар
-
Ко речи? :DМоята мара е на 14 години 270к км и тампоните са заминали...Ма тя става за учебник... Няма проблем във форума, който да го няма и при нея :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Ко речи? :DМоята мара е на 14 години 270к км и тампоните са заминали...Ма тя става за учебник... Няма проблем във форума, който да го няма и при нея :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ти ко речи Знаеш за какво ти го казвам, нали?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Аз нескъсан или несмачкан тампон не сменям! По-добре като се разхлопа да сваля моста пак, отлколкото да се мъча да избивам тампоните. Иначе типото е с леко купе особено отзад и този проблем е малко вероятен.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
S_BANKOV написа:Именно заради това ти бях казал като сваляте моста да подмениш и тампоните му."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
ivel написа:практиката ми показва,че тези лагери си заминават между 300 и 330 000км,също е вярно че тампони,почти никога не се сменят,просто защото са пословично здрави.колко повече искате да издържат тези лагери и какво да кажат гоууууфовете с ония гадни за смяна, късащи и бързо свършващи тампони на задния мостТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
ivel написа:ти как ги установи тези 231 000км,или каквото пише на километража.за тампоните,това че се е случило веднъж,въобще не значи че е така винаги.иначе зависи и малко от експлоатацията и товаренето,това за тампонитеТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар