Колеги задния мост много започна да клопа като бутна гумата и клопането не е от лагера на главината е направо се мести целият носач Интересува ме какво по точно се износва по моста и кое трябва да се смени за да се изправят гумите и да не е разкрачен и проблем ли е така да се кара, има ли опастност да се откачи ?Най-добре някой ако има снимка какво по точно се сменя и ще имам ли няакви затруднения ако се заема сам ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на заден мост Фиат Типо
Collapse
X
-
http://www.elinexltd.eu/product/675/...18-34-760.html - Брат,това е комплектът който ти е нужен,но само за едната страна,няма значение ляв или десен носач. съветвам те ако правиш сам ремонта да свалиш целя мост щтото е много опасно ако тръгнеш да режеш старите жтулки с флекс на място,макарче аз ги рязах на крик,но не го препоръчвам.Значи сваляш задния мост и сваляш носача след което е гадната част с избиването на старите черупки на лагерите.само се моли да не е изядено леглото на лагерите иначе отиваш към носачи.Ако имаш някакви въпроси с ремонта пиши.FIAT BRAVA 1.4 12V
Коментар
-
Re: Ремонт на заден мост Фиат Типо
Valiosport написа:Интересува ме какво по точно се износва по моста и кое трябва да се смени за да се изправят гумите и да не е разкрачен и проблем ли е така да се кара, има ли опастност да се откачи ?FIAT BRAVA 1.4 12V
Коментар
-
Мерси за отговорите колега, чак сега се прибирам от работа и видях, да гумите са разкрачени от много време или по точно откакто я имам, стабилна е колата на завой няма занасяне, но като вдигнах гумата на крик ме оплаши тропането във втулката на носача, ремонт сега в студа няма да правя, напролет ще е просто исках да знам какво трябва да се направи...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
lhristov написа:До пролетта ще ти износи гумите. Със сигурност. Изпитано.Е, ако я вдигнеш на трупчета, т.е. , не я караш, може.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:Откакто я имам гумите са си разкрачени, но поне не клопаше или поне не бях забелязъл, сега е невъзможно да се прави ремонт, възможно е ако имам топъл гараж със канал, иначе да ме убиеш няма да тръгна да се занимавам...По принцип винаги излизат непредвидени неща които ще затруднят процеса по ремонтаFIAT BRAVA 1.4 12V
Коментар
-
petiokitov написа:Valiosport написа:Откакто я имам гумите са си разкрачени, но поне не клопаше или поне не бях забелязъл, сега е невъзможно да се прави ремонт, възможно е ако имам топъл гараж със канал, иначе да ме убиеш няма да тръгна да се занимавам...По принцип винаги излизат непредвидени неща които ще затруднят процеса по ремонтаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Тампоните на моста едва ли са заминали. Там е почти безпроблемнно! Аз преебан такъв тампон не съм виждал!Смятай само ремонтните комплекти!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
eh4ev07 написа:petiokitov написа:....... Точно колегата е прав тампоните на моста почти не мърдат за 20 години.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар