Здравейте, имам малко странен проблем.Както си карам и изведнъж спирачките започват да спират сами, след което трябва да я изгася и да изчакам 1-2 минути, след което я паля и и няма нищо.Случва се от време на време (веднъж на два-три дни).Друго което забелязах е че като колата е спряла, само на контакт, стоповете светят без да са натиснати спирачки.Колата е fiat stilo 1.9 jtd 115 коня.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колата спира сама
Collapse
X
-
Re: колата спира сама
s.nikolov91 написа:Здравейте, имам малко странен проблем.Както си карам и изведнъж спирачките започват да спират сами, след което трябва да я изгася и да изчакам 1-2 минути, след което я паля и и няма нищо.Случва се от време на време (веднъж на два-три дни).Друго което забелязах е че като колата е спряла, само на контакт, стоповете светят без да са натиснати спирачки.Колата е fiat stilo 1.9 jtd 115 коня.FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
s.nikolov91 написа:Здравейте, имам малко странен проблем.Както си карам и изведнъж спирачките започват да спират сами, след което трябва да я изгася и да изчакам 1-2 минути, след което я паля и и няма нищо.Случва се от време на време (веднъж на два-три дни).Друго което забелязах е че като колата е спряла, само на контакт, стоповете светят без да са натиснати спирачки.Колата е fiat stilo 1.9 jtd 115 коня.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Колеги,Имах подобен проблем, пиша подобен защото не е задължително да е същия, а много ми прилича на такъв. Борих се с него от март до юли, отвратително, няма кой да ти помогне. Обиколих сервизите, вдигат рамене, не искам да ви кажа в Ауто Италия какви са специалисти, да не плюя повече, а така ми се плюе. Една дълга история със сваляне няколко пъти на спирачната помпа, смяна на спирачна помпа, неколкократно сменяне на спирачна течност-обезвъздушаване, регулиране на серво-усилвателя към помпата, докато си диагностицирах сам проблема ---> серво-усилвател на спирачната система. Най-вероятно проблемът е във вътрешния клапан на сервото, поради което го смених.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
S_BANKOV написа:s.nikolov91 написа:Здравейте, имам малко странен проблем.Както си карам и изведнъж спирачките започват да спират сами, след което трябва да я изгася и да изчакам 1-2 минути, след което я паля и и няма нищо.Случва се от време на време (веднъж на два-три дни).Друго което забелязах е че като колата е спряла, само на контакт, стоповете светят без да са натиснати спирачки.Колата е fiat stilo 1.9 jtd 115 коня.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:S_BANKOV написа:s.nikolov91 написа:Здравейте, имам малко странен проблем.Както си карам и изведнъж спирачките започват да спират сами, след което трябва да я изгася и да изчакам 1-2 минути, след което я паля и и няма нищо.Случва се от време на време (веднъж на два-три дни).Друго което забелязах е че като колата е спряла, само на контакт, стоповете светят без да са натиснати спирачки.Колата е fiat stilo 1.9 jtd 115 коня.__________________________________________________ ___
Коментар
-
emzo написа:Ако намерип стило жтд автомат , заводско, го купувам, ако ще и 10 хилки да му искашКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар