Колеги имам няколко шума от предно ляво колело, които ме побъркват. Първо на пълно навит на ляво волан при леко каране щрака от това колело. Звука е повтяращ се на всеки оборот. От Този звук набеждавам външно каре. Но при движение направо като съм на първа натискам по-силно газта. Колата е набира. В този момент отпускам или да сменя предавка или поради друга причина. От към ляво колело се чува един звук като ручене съпроводено с лекии вибрации в краката ми. Преди дни карах по път с доста зовой. Чувам при по-висока скорост отпред звук като от лагер от ляво. Звука намаля при десен завой и се усилва направо и на ляво. Звука е в ляво. А щях да забравя. По карето има петно от стара грес. Определено е литиева защото е сива и доста цапа. Но не намерих прокъсано по маншона.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каре, полуоска или лагер на главина?
Collapse
X
-
Първо, литиева та грес е бяла и не цапа, сивата е графитна и се ползва за карета.Лагера на главината се хваща много лесно, вдигни колата на крик, запали и вкарай на първа, ако е лагер ще чуеш на излитащ самолет, не изключвам варианта да има два проблема каре и лагер главина, ако е лагер при право движение лагера ще загрява и ще се натоварва но при завой щума ще намаля. Като свалите главината ще видите и карето.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Един тест направих. Завъртях пълен ляв. И при спряла кола и включена на първа хванах колелото така като е на земята колата. Тръгнах да я бутам напред назад завъртайки колелото. И се появи онова щрак-щрак. Естествено звука е точно зад гумата а, не по-навътре. Викам я да изключа от скорост и да направя същото. И познайте - тишина.Lancia Lybra 1.9 JTD LX - италиянския мерцедес
Коментар
-
Deqn написа:Един тест направих. Завъртях пълен ляв. И при спряла кола и включена на първа хванах колелото така като е на земята колата. Тръгнах да я бутам напред назад завъртайки колелото. И се появи онова щрак-щрак. Естествено звука е точно зад гумата а, не по-навътре. Викам я да изключа от скорост и да направя същото. И познайте - тишина.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар