Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво може да тропа в задната дясна част на Мареа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво може да тропа в задната дясна част на Мареа?

Колеги от исвестно време се получи едно тропане(на тъпо) в задната дясна част на колата Маренго ТД 100.Четох в форума че може да са лагерите и същите ги смених.Тропането продължи.Ходих на стенд и ми казаха че тампоните са си наред.Та от какво може да е?(Не крия че колата се ползва за товарна но не прикалявам с товарите и тежките товари са ми много рядко на не съм и качвал повече от 700кг.)Дали не съм счупил някакво желязо там отзадРаздел "Дизелови двигатели" е за теми, свързани с проблеми в двигателя и управлението му, а не за проблеми свързани с окачването на автомобила в задната му част. За такива теми - използвай раздел "Спирачна система и окачване". Местя темата. Заглавието на нова тема трябва да е ясно и описателно. Редактирам заглавието вместо теб.

кои лагери си сменил -на чупещите рамена ли.

Коментар

Тампоните на задния мост.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Смених лагерите на носачите.

Коментар

А огледа ли корите и ЗИП компелкта, а тампоните на генерацията.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Re: Какво може да тропа в задната дясна част на Мареа?

zazo написа:
            Колеги от исвестно време се получи едно тропане(на тъпо) в задната дясна част на колата Маренго ТД 100.Четох в форума че може да са лагерите и същите ги смених.Тропането продължи.Ходих на стенд и ми казаха че тампоните са си наред.Та от какво може да е?(Не крия че колата се ползва за товарна но не прикалявам с товарите и тежките товари са ми много рядко на не съм и качвал повече от 700кг.)Дали не съм счупил някакво желязо там отзадРаздел "Дизелови двигатели" е за теми, свързани с проблеми в двигателя и управлението му, а не за проблеми свързани с окачването на автомобила в задната му част. За такива теми - използвай раздел "Спирачна система и окачване". Местя темата. Заглавието на нова тема трябва да е ясно и описателно. Редактирам заглавието вместо теб.
            Нормално е да тропа известно време и аз смених на скоро лагерите и колата вози по твърдо,след като се амортизират малко новите лагери ще спре тропането.Все пак сега задницата е стегната, с времето ще се оправи.
            FIAT BRAVA 1.4 12V

Коментар

Working...
            X