Колеги от исвестно време се получи едно тропане(на тъпо) в задната дясна част на колата Маренго ТД 100.Четох в форума че може да са лагерите и същите ги смених.Тропането продължи.Ходих на стенд и ми казаха че тампоните са си наред.Та от какво може да е?(Не крия че колата се ползва за товарна но не прикалявам с товарите и тежките товари са ми много рядко на не съм и качвал повече от 700кг.)Дали не съм счупил някакво желязо там отзадРаздел "Дизелови двигатели" е за теми, свързани с проблеми в двигателя и управлението му, а не за проблеми свързани с окачването на автомобила в задната му част. За такива теми - използвай раздел "Спирачна система и окачване". Местя темата. Заглавието на нова тема трябва да е ясно и описателно. Редактирам заглавието вместо теб.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво може да тропа в задната дясна част на Мареа?
Collapse
X
-
Re: Какво може да тропа в задната дясна част на Мареа?
zazo написа:Колеги от исвестно време се получи едно тропане(на тъпо) в задната дясна част на колата Маренго ТД 100.Четох в форума че може да са лагерите и същите ги смених.Тропането продължи.Ходих на стенд и ми казаха че тампоните са си наред.Та от какво може да е?(Не крия че колата се ползва за товарна но не прикалявам с товарите и тежките товари са ми много рядко на не съм и качвал повече от 700кг.)Дали не съм счупил някакво желязо там отзадРаздел "Дизелови двигатели" е за теми, свързани с проблеми в двигателя и управлението му, а не за проблеми свързани с окачването на автомобила в задната му част. За такива теми - използвай раздел "Спирачна система и окачване". Местя темата. Заглавието на нова тема трябва да е ясно и описателно. Редактирам заглавието вместо теб.FIAT BRAVA 1.4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар