Здравейте Колеги Исках просто да споделя с вас тези снимки Мареата я купих преди около месец и със всеки изминал ден се убеждавам колко немарлив човек е бил стария собственик и направо не ми го побира ума аджаба като я е карал тази кола не е ли усещал че спирачките не са това което трябва да бъдат педала потъва най долу и дефакто държат само предните които са добре ръчната я няма никъде и няма и как да я има след като видях състоянието на задните накладки след като свалих барабана и останах като ударен с мокър парцал през лицето нямаше и прашинка останала от феродото ще видите за какво говоря защото по някои път по малко от метър спасява човешки живот а със тези спирачки съм имал огромен късмет че не се е случило нещо лошо .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задни Спирачки Мареа Трагедия
Collapse
X
-
Споко има и по-некадърни собственици. Някой беше постнал тази снимка в друга тема.Иначе сменяй докато е време, може даже ако имаш излишен кинт и цилиндърчетата и маркучите да смениш. Аз го направих и сега задните спират по-добре от предните .може и да съм ги понатегнал с една идея повече, но за сега ме устройва като спортна кола е, спира на място и не се заклаща дориФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
-
Сменяй накладките, регулирай ръчната, но педала ще ти остане по мек заради проблема с АБС/ беше споменал че не работи/И така и си ги свалил използвай възможността да смениш и спирачната течност.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ewing написа:Споко има и по-некадърни собственици. Някой беше постнал тази снимка в друга тема.Иначе сменяй докато е време, може даже ако имаш излишен кинт и цилиндърчетата и маркучите да смениш. Аз го направих и сега задните спират по-добре от предните .може и да съм ги понатегнал с една идея повече, но за сега ме устройва като спортна кола е, спира на място и не се заклаща дориМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
muns61 написа:Оправи си заглавието. Трагедия направи с малка буква и сложи едно тире - Мареа - трагедия.Че Мареа Трагедия звучи като модел на Фиат, не че няма такива!Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар