колеги от какво може да се развиват сами болтовете на предна лява джанта фиат браво джантите и гумите са прави на конец
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разхлабват ми се сами болтовете на предна лява джанта
Collapse
X
-
Re: разхлабват ми се сами болтовете на предна лява джанта
todorakiggg написа:mehanoveca написа:колеги от какво може да се развиват сами болтовете на предна лява джанта фиат браво джантите и гумите са прави на конец
Коментар
-
Пробвай, както каза Колегата над мене, ако пак на същите болтове го прави тоя номер,огледай гездата на отвора на джантата,и съответно и главата на болта.ако едно двете нямат ,имат нарушение на конусната равнина между гнездото на джантата,и главата на болта,възможно оттам да прави тоя проблем,при условие че няма износване на резбата на главината.....Fiat palio 1.7td
Коментар
-
mehanoveca написа:джантите са 4х98 от фиат стило абарт болтовете са си оригиналните около 1 сантиметър хващат в главинатаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:mehanoveca написа:джантите са 4х98 от фиат стило абарт болтовете са си оригиналните около 1 сантиметър хващат в главината
Коментар
-
Airfan написа:Ewing написа:mehanoveca написа:джантите са 4х98 от фиат стило абарт болтовете са си оригиналните около 1 сантиметър хващат в главинатаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Не съм вярвал, че това може да се случи без външна намеса. Обаче ми се случи и на мен. Сутринта на отиване към работа, след изминати около 50км, се появи леко потропване, но го отдадох на биалетки. На прибиране тропането стана ужасно, в завой имах чувството, че колата ще се разпадне. Да не казвам каква борба беше с волана. През главата ми минават мисли за счупени карета, полуоски, скоростна кутия, но не и за охлабени болтове на предно ляво колело. Стегнах ги, ама следващите дни ще съм с едно на ум.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
И аз си мисля че е възможно да има външна намеса, карах се с един комшия и след 2 седмици ми се бяха отхлабило предно дясно точило, а пък на него след това някой му беше полял спирачките с масло. Гледай че има много малоумнициЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар