Да питам колегите с подобни Фиати.Колата е много нестабилна,направо си е страшно на моменти.Сменял съм заден мост и на реглажа хората казаха че всичко си е наред.Колата я карам с 17 цола гуми и пак си е куца работа.Дайте съвет кво да я правя за да се оправи някак или купетата са си нестабилни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe 1.8 Грам не е стабилна!
Collapse
X
-
Автомобила си има типичното за това шаси недозавиване,задницата също мога да си я връткам на всеки завой.Карам с 215/40/16 скъпи гуми . Вярно е,че с ниски гуми и твърдо окачване всяка кола става по-стабилна ама това важи само за писта и перфектни пътища,на неравности твърдото окачване повече пречи,да не говорим че с тея широките гуми тя сама си знае пътя/коловозите/.Въпреки всичко което написах твърдя че купето е нестабилно само когато аз поискам ,иначе по завоите много ме слуша.Извода е да си провериш окачването за проблеми , да установиш границата на възможностите на колата и да се съобразяваш с тях.
Коментар
-
Като гледам автора не е влизал скоро във форума, така че явно не му пречи да си кара така.А явно на Valiosport, му увря главата за пружините. И все пак може с нагряване, огъване и много фантазия. Но няма смисъл.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар