Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto 1.1 без АBS-задно дясно колело не спира

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Punto 1.1 без АBS-задно дясно колело не спира

Здравейте колеги. Проблемът ми е следният- Имам Fiat Punto 1.1 без АBS. Оказа се че задно дясно колело не спира. Някакъв регулатор на налягането се е повредил- били ляв и десен- не работи десният. До него стига перфектно налягане от спирачната помпа, след него- няма никой. В сервиза го свалиха, пробваха да го ремонтират- не става. Не мога да го намеря като резервна част. /по точно намерих, ама ляв/ Дайте идея какво да правя?

с такова пунто имах сьщия проблем.на челюстите отзад има една тресчотка сьс ситни зьби,за това ли става вьпрос.ако е това на мен се бяха поизяли тези зьби и изпускаха.те не се продават по оттделно.комплект са заедно с челюстите,или се продават само челюсти.заради тях купих цял комплект и ми остана стария за резерва
    Panda 141 zastava yugo 45 punto 176 1.1 6 speed punto 188 1.2 punto 188 1.9 ds Panda 169 1.1grande punto

Коментар

Re: Fiat Punto 1.1 без АBS-задно дясно колело не спира

foramen написа:
      Здравейте колеги. Проблемът ми е следният- Имам Fiat Punto 1.1 без АBS. Оказа се че задно дясно колело не спира. Някакъв регулатор на налягането се е повредил- били ляв и десен- не работи десният. До него стига перфектно налягане от спирачната помпа, след него- няма никой. В сервиза го свалиха, пробваха да го ремонтират- не става. Не мога да го намеря като резервна част. /по точно намерих, ама ляв/ Дайте идея какво да правя?
      Здравей колега! Няма нужда да търсиш повече. На лично съобщение ти изпращам цена за този регулатор, който е известен и под името кантар.
      ex. Fiat Marea 1.6 16V
      ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
      Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Working...
      X