колеги нещо от пред ми потропва сменил съм амортесиори носачи биалетите са понапукани но неможе от тях да тропа толкова яко и не на всяка неравност примерно тропа като качвам и слизам от легнал полицаи или дупка която е по дълбока съмнява ме лагера които държи амортесиора за бомбето на колата имаше лек луфт когато сменях амортесиорите колата е браво 1.8
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нещо потропва отпред
Collapse
X
-
Re: нещо потропва отпред
mehanoveca написа:колеги нещо от пред ми потропва сменил съм амортесиори носачи биалетите са понапукани но неможе от тях да тропа толкова яко и не на всяка неравност примерно тропа като качвам и слизам от легнал полицаи или дупка която е по дълбока съмнява ме лагера които държи амортесиора за бомбето на колата имаше лек луфт когато сменях амортесиорите колата е браво 1.8
-
mehanoveca написа:по носачите свичко е ок и по амортесиорите
Коментар
-
Re: нещо потропва отпред
тропаше от носач меиле които е сменен преди 8000 км обаче остана някакво леко потропване което незнам от какво е биалетката е здрава накраиниците са здрави тампоните на щангата са здрави остава само лагера горе на амортесиора които се захваща с 3 те болта за купето според мен
Коментар
-
mehanoveca написа:точно така беше и при мен при напъване не го хванахме луфта беше в посока нагоре как може 8000 км да изкара и то скъп носачФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар