Въпосът ми е стават ли предните амортисиори с пружините и макферсоните, както и задните амортисьори и пружините от пунто мк1 гт3 на бравото от подписа, понеже пунтото е с спортно окачване. - НеставаДругото е мисля да преминавам на дискове отзад, и въпросът е нужните части от пунтото стават ли на бравото, имам на разположение цяло пунто гт и се чудя кое да взимам от него вече Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org[/b]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
задни дискови спирачки от пунто гт на браво?
Collapse
X
-
Re: питане за амортисьори, задни дискови спирачки и...
misho_ написа:Въпосът ми е стават ли предните амортисиори с пружините и макферсоните, както и задните амортисьори и пружините от пунто мк1 гт3 на бравото от подписа.Другото е мисля да преминавам на дискове отзад, и въпросът е нужните части от пунтото стават ли на бравото, имам на разположение цяло пунто гт и се чудя кое да взимам от него вече>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Re: питане за амортисьори, задни дискови спирачки и...
Fiat_Punto11 написа:misho_ написа:Въпосът ми е стават ли предните амортисиори с пружините и макферсоните, както и задните амортисьори и пружините от пунто мк1 гт3 на бравото от подписа.Другото е мисля да преминавам на дискове отзад, и въпросът е нужните части от пунтото стават ли на бравото, имам на разположение цяло пунто гт и се чудя кое да взимам от него вече
Коментар
-
misho_ написа:никой ли незнае за спирачките? дали ще мога да си ползвам моите главини, защото датчиците за абс-а са 100% различни.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар