Ако са ми изпечени предните накладки греят ли ми повече дисковете при спиране ?? Педала ми е добър, но предните дискове ми се струват, че много се напичат при градско каране Предните накладки са ми изпечени от време на време натискам спирачката и се разчуква абс-а без опит да спре колата има ли логика или проблема е някъде другаде ??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
изпечени накалдки ??
Collapse
X
-
Re: изпечени накалдки ??
AthlonXP написа:Ако са ми изпечени предните накладки греят ли ми повече дисковете при спиране ?? Педала ми е добър, но предните дискове ми се струват, че много се напичат при градско каране Предните накладки са ми изпечени от време на време натискам спирачката и се разчуква абс-а без опит да спре колата има ли логика или проблема е някъде другаде ??Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Ibiza написа:Съжалявам малко за оффтопика , но да ползвам на колегата темата имам един въпрос ?Възможно ли е понеже са ми малко напукани маркучетата на спирачките ( Предните ) да ми светне лампичката за абс ?мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Първо мини накладките с пилата, после направи нарез напречно ако нямат фабричо и разкарай рикамбито, това не са спирачни маркучи, може да стават да си претака зелето човек но спирачни маркучи определеон не са., абс ти се вклучва защото задните колела започват да блокират от натиска а на предните не им стига налягането.Ако си пазиш старите маркучи пробвай с тях за някой друг ден дали ще се оправят нещата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Първо мини накладките с пилата, после направи нарез напречно ако нямат фабричо и разкарай рикамбито, това не са спирачни маркучи, може да стават да си претака зелето човек но спирачни маркучи определеон не са., абс ти се вклучва защото задните колела започват да блокират от натиска а на предните не им стига налягането.Ако си пазиш старите маркучи пробвай с тях за някой друг ден дали ще се оправят нещата.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Почистих апаратите, накладките се движат гладко, зачистих накладките със шкурка. Колата пак си спираше по същия начин. Интересно направи ми впечатление, че сутрин в студеното време спира идеално. В топлото време се базика. явно маркучите в топлото са по еластични и се подуват. Другата седмица ще си взема LPR и ще видя резултата .мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
AthlonXP написа:Почистих апаратите, накладките се движат гладко, зачистих накладките със шкурка. Колата пак си спираше по същия начин. Интересно направи ми впечатление, че сутрин в студеното време спира идеално. В топлото време се базика. явно маркучите в топлото са по еластични и се подуват. Другата седмица ще си взема LPR и ще видя резултата .
Коментар
-
Airfan написа:AthlonXP написа:Почистих апаратите, накладките се движат гладко, зачистих накладките със шкурка. Колата пак си спираше по същия начин. Интересно направи ми впечатление, че сутрин в студеното време спира идеално. В топлото време се базика. явно маркучите в топлото са по еластични и се подуват. Другата седмица ще си взема LPR и ще видя резултата .мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
понеже ми дойде в повече, не дочаках заплата, днес взех маркучите и никаква разлика Взех накладки и с първото спиране има страхотна разлика ще ги покарам малко да олегнат и да видя дали, ще намалее греенето на предните дисковемненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар