Някой знае ли какъв може да е проблема и това поправя ли се? Казаха ми, че трябвало да се смени целия заден мост. Лявото колело е право, само дясното е с лек наклон. Знам,че ще кажете да отида на още един сервиз,ама вече двама майстори уж гледаха колата... Дайте някакво мнение, моля ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задно дясно колело на пунто се е разкрачило леко
Collapse
X
-
Ремонтният комплект е около 30 лева и се сменят само лагерите. И не лагера на главината (да не се обърка някой "майстор"), а лагерите на носача, с които се закрепя за моста!Никакъв заден мост не се сменя!!!След смяната колелото ще си застане право както си му е реда.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Кажи на майстора много добре да огледа и моста щом има ръжда!!Това с разкрачените колела заради разбит носач нещо почва да ме съмнява дали е вярно...Я виж моя случаи с разкрачените колела:100 лв. ми взеха за смяна на задния мост."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Не нов изобщо няма! :DБез да се види какво става отдолу всеки майстор или не ще ти каже това което 1во му идва наум.Мост може да се намери за 50-60 лв от човек или по 100 лв от морга.Успех!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар