Колеги, тази вечер прелетях през огромна дупка по път за вкъщи и спуках преден десен амортисьор. Та въпроса ми е, дали ще мога от някъде да си взема само един амортисьор или ще трябва да купувам комплект? Колата е Fiat punto 2 и моля някой, ако е купувал да каже някаква ориентировъчна цена!Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спукан амортисьор
Collapse
X
-
Re: спукан амортисьор
fpunto2 написа:Колеги, тази вечер прелетях през огромна дупка по път за вкъщи и спуках преден десен амортисьор. Та въпроса ми е, дали ще мога от някъде да си взема само един амортисьор или ще трябва да купувам комплект? Колата е Fiat punto 2 и моля някой, ако е купувал да каже някаква ориентировъчна цена!Благодаря предварително!Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Re: спукан амортисьор
nsn написа:fpunto2 написа:Колеги, тази вечер прелетях през огромна дупка по път за вкъщи и спуках преден десен амортисьор. Та въпроса ми е, дали ще мога от някъде да си взема само един амортисьор или ще трябва да купувам комплект? Колата е Fiat punto 2 и моля някой, ако е купувал да каже някаква ориентировъчна цена!Благодаря предварително!Punto 1.2 8v
Коментар
-
Моля да внесете малко разяснение, защо да не се кара с два различни? Винаги бих предпочел да сменя и двата с нови, но защо да не се смени само единия с втора употреба? Тези новите амортисьори след година две вече като не са нови, дали ще са равномерно износени, аз не мисля че е възможно? В такъв случай са все едно два различни. :D1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Tempras написа:Моля да внесете малко разяснение, защо да не се кара с два различни? Винаги бих предпочел да сменя и двата с нови, но защо да не се смени само единия с втора употреба? Тези новите амортисьори след година две вече като не са нови, дали ще са равномерно износени, аз не мисля че е възможно? В такъв случай са все едно два различни. :Dex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Tempras написа:Моля да внесете малко разяснение, защо да не се кара с два различни? Винаги бих предпочел да сменя и двата с нови, но защо да не се смени само единия с втора употреба? Тези новите амортисьори след година две вече като не са нови, дали ще са равномерно износени, аз не мисля че е възможно? В такъв случай са все едно два различни. :DPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар